Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,249

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Almammıııı :D ama ben kırmızı-siyah istiyorum,varsa hemen alayım ;)

MERHABA , BU SİTEYİ GÖRDÜKTEN SONRA BENİDE OFF-ROOD MERAKI SARDI.EN KISA ZAMANDA SİZİN DE ÖNERİLERİNİZLE İYİ BİR 4*4 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HERKESE SELAM

selam ben samet sastuning ve cj7 nin tavsiyesiyle üye oldum skyteam cross motorum var yakında aldım öğistanbul GOP ta oturuyorum öğrenci olmaya çalışır vaziyetteyim halen daha herkese hayırlı kazasız belası geziler dilerim

SELAMlarrrr...BEN YAĞMUR

Güzel bi site olduğunu düşündüğüm için üye oldum..Eğer haftasonu günübirlik geziler olursa ve bilgilendirirseniz sevinirim..Dağcılık en çok istediğim alan fakat bunun için zamnım yok..(NOT:HOBİ OLARAK DİİL FARKLI BİR TUTKU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM) sadece çok arkadaşım var ama hepsi ögrenci ve onları inanın kıskanıyorum........:smiley:

herkeze selamlar,
ben mehmet istanbuldan, sizlerle ilk soğucak yaylasında karşılaştık, biz de atv ler le ordaydık,2007 yaz aylarıydı sanırım,muhakkak sizlerdende bizleri hatırlayan vardır :smiley: kısacası iyiki kapılarınızda gezenbilir.com yazıyordu :smiley: biz çok uğraştık ama atv ile ilgilen 3-5 kişiden ileriye gidemedik, sizlere imrenmemek elde değil ve kısmet olursa bu yaz off-road segmentinde yer almak için jeeplerimizi alıp sizlerle tekrar karşılaşmak istiyoruz,sizlerden öğrenecek çok şeyimizvar : atv ekibinden sevgiler

Selamlar,
Sabahattin Kayış; Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümü mezunuyum, reklam sektöründe çalışıyorum, hayatımı grafik tasarımcılıktan kazanıyorum, ayrıca ben bir fotoğraf tutkunuyum, çeşitli forumlarda fotoğraf izlemeyi ve paylaşmayı seviyorum, gezmeyi seven biri olarak birlikte birçok aktiviteyi sizlerle paylaşmak isterim,
;)

Sayın Ayduran, hoşbuldum, sitenize biraz yabancıyım, sanırım zamanla alışabilirim.. Sevgilerim herkese :smiley:)

Ben Sadık..!
Survival başlığı siteleri dolaşırken " neden bizim yok " diye düşünüyordum. Sonra, " birde survival değilde kampçılık adı altında arama yapayım" dedim..! Şükür kavuşturana buldum sizi... :smiley:

Erzurumluyum. Adminimizede dediğim gibi, birebir yaşayamasamda kampçılık, avcılık, hayatı idame hakkında kaynakları okumak ,bilgi sahibi olmak hoşuma gidiyor.Küçük çapta aktivitelerim olsada, daha hepsini kullanacak bir zaman veya fırsat bulamadığım takım çantamın, ekipmanlarımın hakkını verme hayalimi hep sıcak tutyorum. Bekleye bekleye göbekte bağladık ama.. ne yapalım..! İlk fırsatta bağladıklarımızı çözeriz artık..! :smiley:
Tanışma bölümüne topicleri izleyip, dolaşıp, okuyup, anlayıp, daha sonra girmek istiyordum ama böyle olsun...
Ben nasıl biriyim. Samimiyetine inandığım insana can feda olsun derim..! Adımın hakkını vermeye çalışırım.
Saygılar sunarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR