Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,394

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gökhan bey hoşgeldiniz :smiley:

Ergün bey tekrar hoşgeldiniz, 1996-1998 yıllarında Mahmutbey-Edirne otoyol gişeleri elektronik bakım onarımdaydım. Seneler sonra geceleri gündüzlerine karışıp, aynı asfalt yolları solumuş biriyle karşılaşmak güzel :smiley:

Etiketler

arkadaşlar selamlar,
ben fatih yazıcı. aranıza 1 aydır katıldım. kocaelinde ikamet ediyorum. doğa hastasıyım. 31 yaşındayım, inşaat mühendisiyim ve tam anlamıyla şantiyeciyim. araziden ofise hayatta girmem. evliyim ve 1.5 yaşında araba hastası bir oğlum var.( ee tabiii babasına çekmiş) bu amaç için aldığım lada nivam var. sadece hafta sonları hobi ve off-road amaçlı kullanıyorum. bu siteyi bulduğuma sevindim ve hafta sonu yemeğinize de katılmayı planlıyorum. forum sayfasına kaydımı yaptırdım. siteyi kuranların eline sağlık. allah onları doğadan ayırmasın. bol bol gezdirsin...

:smiley: merhaba
ben zafer .. bursada yaşıyorum,iş elbiseleri ve iş güvenliği malzemeleri ile ekmeğimi kazanıyorum.kendi halimde bir ambulanstan defender 110 u yola getirmeye uğraşıyorum,çok uzun zamandır 4x4 kullanıyorum ve sizleri uzun zamandır takip ediyorum .. ayrıca lro tr nin pasif bir üyesiyim... beraber yol yapabilmek ve kimsenin görmediği yerleri beraber görebilmek dileği ile ...

merhabalar;

İlk başta hazırladığınız bu güzel platform için emeği geçen herkese teşekkürler.

Ben Olgun. İstanbul asıllı olmakla beraber bir dönemdir Ankarada yaşıyorum. Offroad'a karşı konulmaz bir merak saldım. Fakat Ankaradaki çevremde bu işle ilgilenen kimse yok. Ben de el yordamıyla ağır ağır araştıra ede bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu civardaki gezilesi parkurlar nereleridir. Aracımda yapmam gereken modifikasyonlar nelerdir gibi bir dolu konuda sora soruştura bilgi topluyorum. Sanırım sizlerden de öğrenebileceğim bir dolu şey var. özellikle Ankara yakınlarındaki parkurlar hakkında bilgisi olanların önerilerini olursa çok sevinirim.

Tekrardan hepinize merhaba.

selam... 5o li yaslara yaklasmisken karavan hevesine dustum, bilmem neden... simdilik hayal birkac sene sonra gercek olacak insallah... arastiriyorum: cekme mi yapsam motorize mi... neyle cekmek gerek? kac beygir? yabanci mi almali, yoksa yerli iyidir mi? ha bi arada art directorum... OGUZ

Herkese Merhaba,

Adım Şinasi Erol, 47 yaşındayım ve İstanbul'un Avrupa yakasında yaşıyorum.

Şimdilik bir doğa ile olan ilişkimi bahçe ile uğraşmak, yürüyüş ve (zaman, ekip ve cesaret buldukça) Honda Transalp'im ile dolaşmak olarak tarifler durumdayım. Eğer düşündüğümü gerçekleştirip bir 4x4 araç edinebilrsem, bir kanal daha açmış olacağım.

abi çağrıya soracaksın karavan işini o işin kralı çağrıydı hatırlarsın tempo dergisinden :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR