Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,275

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar,
adım ercüment erdun
İstanbul/gaziosmanpaşada yaşıyorum
51 yaşındayım, mesleğim; s.muhasebeci+emekli
hobilerim;
motosikletle seyahat,kamp(yazın hafta sonları şehirde kalmam motosikletli dostlarımla çadırlı kamp yaparım,balık tutma,cross la offroad yapmak,
siteniz çok güzel olmuş,
nerden buldum sitenizi:
googlede' gps el cihazı '' araştırması yaparken buldum,
ilk defa kullanacağımdan magellan explorist 100 Türkçe gps alıcı şiparişi verdim,
explorist 1oo için doğrumu karar vermişim siteninizdeki forumlardan öğreneceğim artıkın,
sevgiler ve saygılar
bu arada'da kurban bayramınız kutlu olsun

Ercüment Bey hoşgeldiniz.Kurban Bayramınız kutlu olsun.Sitemizde hoşça vakit geçirmeniz ve ortak paydalarda buluşacağınız güzel insanlarla tanışmanız dileklerimle.
715362.gif

selam ben gamze bursalıyım araştırma yapıyordum bir anda bu siteye rast geldim iyiki araştırmışım hocamı sevmeye başladım sağol hocam ben konyada harita kadastro okuyorum tam bana gore

Merhaba aranıza yeni katıldım.Eski rallici (37 Yıllık)ve Denizci.Şimdi ise yaşım icabı 4x4 ümle ve karavan ile doğada gezmeyi seven biriyim.Forum gerçekten nefes kesici.Buradaki dostları sevgi ile kucaklıyorum.

selamlar ben de afyon sandıklıdan endurocu gökhan :smiley:. herkese merhabalar

Tüm üyelere merhaba;
Ben İstanbul'dan Ergün Üçyaşar.41 yaşında, inşaat mühendisiyim. 1990 'da Edirne-Kınalı otoyol inşaatında Land Cruiser kullanıyordum.Mimar kardeşim Emre ile 1994 de Kayağa giderken rahatlık olması amacıyla bir Lada Niva
aldık. Peşinden Daihatsu Feroza, TerranoII uzun ve kısa, L.R.DiscoveryI V8 3.9l., Land Cruiser FZJ70, Chevy Silverado4x4 araçlarımız oldu. Şu anda Land Cruiser FJ40' a sahibim. Off Road dışında motor sporlarının hemen her türlüsünü severim. Ayrıca 1961 bir Vespam var. Dünya üzerinde yapılmış -menşei ne olursa olsun- iyi dizayn ve iyi mühendislik ürünü olan her türlü araca hayranlık duyarım. Aynı hobilere sahip arkadaşlarla bir arada bulunmaktan çok mutluyum.

Ergün bey aramıza hoşgeldiniz......
Bu koleksiyondan sonra sizden alacağımız çok bilgi olsa gerek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR