Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,121,458

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar
Ben Yağız
Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği'nde okuyorum. Off road a karşı çok büyük bir isteğim var.
Bu sitede güzel aktivitelerin yapıldığını duydum ve hemen üye oldum.
İnşallah güzel vakitler geçiririz
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Baran 54' Alıntı:
yaybek abi bende karavana merak sarmaya başladım satılık karavan ilanları linkine nasıl ulaşcam

Sayın Baran 54 öncelikle aramıza hoş geldin biz forum içindeki karavan bölümünde kendi yaptığımız karavanları tanıtıyor ve yaptığımız uygulamaları paylaşarak kendi karavanını yapmak isteyen ve mevcut hazır karavanında tadilat yapmak isteyenlerle bilgilerimizi paylaşıyoruz forum içinde satılık karavan yok fakat sahibinden.com ve benzer sitelerde bolca satılık karavanlar var istediğin bir karavan modelinin ilan nosunu bizim bölümde yazarak arkadaşlara sorabilirsin bu karavan nasıldır alınırmı v.b. bu konularda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız bizim bölüme ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsin katılımınızın devamını diliyoruz kalın sağlıcakla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=16
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese slm
kocaelınden hazar ben burada olmak burada zaman geçirip birşeyler öğrenmek çok güzell şu an tanıma aşamasındayım o nedenle fazla aktif değilimm zamanla dahada aktif olacağıma ınanıyorum
saygılarrr
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sıcak karşılama için teşekürler arkadaşlar:smiley:
Sitenizde de de yüreğinizdede yer olduğunu bilmek güsel :smiley:
 






Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni gelen arkadaşlar hepinizi hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Umarız forumda iyi vakit geçirirsiniz.Saygılar :smiley:
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, adım Erdoğan, 40 yaşındayım, Veteriner Fakültesinde Öğretim üyesiyim, Trekking amaçlı avcılık önemli hobilerim arasında, aslında doğa ilgili her şeye meraklıyımdır : )), biraz geç de olsa hobilerimi destekleyecek en önemli ekipman olan bir 4X4 ile yollara düştüm. Mesleki konularla ilgili olası sorunlarınıza keyifle yardımcı olurum, hepinize kazasız ve keyifli günler dilerim, selam ve saygılarımla....
 




Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bütün yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Hepinize selamlar.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

barış kürüm
36 yaşında, veteriner hekim, cerrah, 2 kız çocuk sahibi. hayatın geçip gidiyor olduğunu fark ederek kendine ve çocuklarına daha çok zaman ayırmak isteyen birisi.
fiat marea (2.0 HLX) sahibi, kısa bi süre öncesine kadar tek kriteri hız olan, araba manyağı biri, sonra birgün kar yağdığında 2 çeker arabaların (4 adet kar lastiğine rağmen) ne kadar zavallı olduklarını fark eden ve yıllardır baskıladığı cip özlemi içinden fışkıran bi adam işte... şimdi ankara-kırıkkale arasını hergün gidip dönerken bi cip alsam karşı ki dağa çıksam diye hayallere dalıyor ama o cip alınacak o dağlara çıkılacak ve her fırsatta çocuklar ve hanım yanıma katılarak gezilecek...
harika bi siteniz var, umarım ben de buralarda yıllanırım:smiley:
herkese hoşbulduk diyorum....
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İnşallah hayırlı bir arazi taşıtı alısın.........................Allah'ü Teala buyuruyorki; "Yarın mahşerde toplandığınız zaman size sorulacak Dünya'da ne kadar kaldınız? Bir gün yada daha az " diye cevap verilecek buyuruyor.

Hoşgeldin.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

SUVARİ' Alıntı:
İnşallah hayırlı bir arazi taşıtı alısın.........................Allah'ü Teala buyuruyorki; "Yarın mahşerde toplandığınız zaman size sorulacak Dünya'da ne kadar kaldınız? Bir gün yada daha az " diye cevap verilecek buyuruyor.

Hoşgeldin.
Oranın bir günü buranın 100 yılı gibiymiş... Ayrıca, "Dünyada ne kadar kaldınız" sorusu dışında başka ciddi sorularda olacakmış galiba.... ;) Mahşerden çok önce de, Kabir girişindeki soruları hatırlatmaya gerek yok... :-X Nasıl yaşadığınız ve emanetlerin hakkı, vb. gibi 8)
Neyse bunlar derin, ağır ve karanlık mevzular... muhtemelen burası yeri olmayabilir... 8) Zaman ve yer mevzuu... Tahrik ve tahkir olmaya...


Arkadaşta aracını satarsa, uygun bir jip alabilir... o kadar da ulaşılmaz fiyatlarda değil, bütçeye göre bir çok jip var piyasada ... gerçekten isterse, sabır, araştırma, planlama, zamanlama, gayret, karar verme, operasyon ve kısmet meselesi.... Tıpkı Hayat gibi... :smiley:

Herkese hoş geldiniz der, selam eder, huzur, sağlık ve hayır dolu günler dilerim... :smiley: We GOD Trust...on Life&4x4...
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Teşekkür ederim............Evliya Çelebi hazretleri bile o zamanların şartlarında bütün dünyayı gezmiş.

Bir de bize bak! Yollar süper, cep telefonu, telsiz, internet, sigorta, yol yardım.....Her şey var.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst