Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,351

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam arkadaşlar siteniz bana süpriz oldu tamamen tesadüf ama çok iyi oldu
biraz okudum ve burada bütün sorunlarımı çözebileceğimi anladım
bence başarılı bir site
ben 1991 model nissan patrol CGY 60 42S sahibiyim aracımı çok seviyorum

Etiketler

Selam Arkadaşlar,
Siteyi tesadüfen keşfettim.Çok yararlı bilgiler var özellikle mesleğim için.Ben av turizmi ile uğraşıyorum- 1972 doğumluyum.Kendi firmam var ve yabancı avcılara domuz avları organize ediyorum.Genelde arazi araçları kullanırız.Ben 87 toyota hilux'ü kullanmayı tercih ediyorum ancak şirketimde Niva'lar ve birde Jeep Wagoneer var.Hayatım doğada ve arazide geçiyor.Arada sırada dinlenmek için İstanbul'a evime geliyorum.Bu sitenin ve sizlerin bilgi alışverişi konusunda bana çok yardımcı olacağına eminim.

Saygılarımla,
M.Uğur BARUTCU

Merhabalar,işletme öğrencisi,amerikan hastası,V8 homurtu manyağı bir gencim.Sizler gibi profesyonel değilim veya araziye çıkma gibi bi niyetim yok ancak 96-97 model bir grand cherokee almaya niyetliyim(tabii bir süre sonra). Bu konuda sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak,sohbet etmek zevk verecektir...

bu arada adım Emir nickimden anlaşıldığı gibi.Enzo diyenler de oluyorrr :smiley:

selam arkadaşlar siteyi nette gezerken yeni tanıdım.2 lada niva ve daihatsu ferozadan sonra 4 ay önce hayalini uzun yıllardır kurduğum defenderime kavuştum.kısacası 15-16 senedir arazilerdeyim.zaten bir dahaki araç değişikliğinde eşim herkalde bu gidişle annesinin babasının yanına gidecek.nedese siteye üye birçok arkadaş gibi benim de düz yolda başım dönüyor ;Dodoğada olmak ve yüksek rakımlarda jeep ile dolaşmak ve kamp yapmaktan müthüş bir haz alıyorum. av ve tatlısu balıkçılığı diğer hobilerimdendir.beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim saygılarımı sunuyorum.

Ben 47 yasindayim, asil meslegim dis hekimligi.
1986 yilindan beri egitmen ve su alti fotografcisi olarak daliyor, su altinda fotograf cekiyorum.
2003 yilinda once bmw f 650 2004 den beri de 1150 adventure ile doga da dolasmayi seviyorum.
Kesfedilmemis her yer benim icin bir cennet, dogayi ve ulkemiz insanlarini seviyorum.
Ferda

Scubabike merhaba aramıza hoşgeldin. Fotoğraf ve sualtı faaliyetlerinde görüşmek üzere.

Merhaba,
Ben Ankara'dan M.Emin,
Böyle bir siteyle bu kadar geç tanıştığım için üzgünüm ...

selam.
aranıza yeni katıldım. ben ümit kampçılık hayatıma çadırla başlamıştım. doğayı çok seviyorum. çekme karavanım vardı şimdilik karavansızım ama en kısa sürede motokaravan almayı ümit ediyorum. şimdilik sizlerin paylaşımıyla doğaya olan özlemimi gidermeye çalışacağım. saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.