Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,787

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş bulduk :smiley:))
Umarım Standart araçların katılacağı bir geziye katılma şansımız olur..

Selamlar. Ben İbrahim Sarp. İstanbul'da yaşıyorum. Gazeteciyim. Fotoğraf-gezi ve doğada olmayı seviyorum. Ha, bir de otomobilleri :smiley: Aranızda olmak çok güzel. Forumlarda hemen hemen ilgi duyduğum her konuda güzel bilgi ve tecrübeler paylaşılmış. Bu birikim için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

HERKESE MERHABA.. GEZİPTE BİLMEK İSTEYENLERDENİM BENDE ARTIK.. ::smiley: AMA TABİİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BU HAFTA SONU AİLE VE ARKADASLARLA ANKARA DA GÜNÜ BİRLİK TREKKİNG YAPMAK İÇİN BANA NE ÖNERİRSİNİZ. HA TABİİ BU ARADA MÜMKÜNSE SU KENARI Bİ YERLER OLURSA SEVİNİRİM. BİR GÖL OLSUN NEHİR YADA DERE.KURUDUK KALDIK ANKARA'DA...

Ankara Çubuk yakınlarında karagöl diye bir yer var çadır kurabiliisniz yürüyüş yapabilirisinzi hala duruyorsa muhteşem gözlmeme yiyebiliriszn

Vosakalın
Güven

ozegee' Alıntı:
HERKESE MERHABA.. GEZİPTE BİLMEK İSTEYENLERDENİM BENDE ARTIK.. ::smiley: AMA TABİİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BU HAFTA SONU AİLE VE ARKADASLARLA ANKARA DA GÜNÜ BİRLİK TREKKİNG YAPMAK İÇİN BANA NE ÖNERİRSİNİZ. HA TABİİ BU ARADA MÜMKÜNSE SU KENARI Bİ YERLER OLURSA SEVİNİRİM. BİR GÖL OLSUN NEHİR YADA DERE.KURUDUK KALDIK ANKARA'DA...

selamlar ben turgay 25 yasındayım eczacıyım. öncelıkler aranıza katılmak benım ıcın cok buyuk bı keyıf olacak. niğdede yasıyourm fotografla ugrasıyorum dag tepe gezmek kosmak yurumek emeklemek surunmek hepsıne bayılıyourm.

Hoş geldiniz turgay

Voscakalın
Güven

trgy' Alıntı:
selamlar ben turgay 25 yasındayım eczacıyım. öncelıkler aranıza katılmak benım ıcın cok buyuk bı keyıf olacak. niğdede yasıyourm fotografla ugrasıyorum dag tepe gezmek kosmak yurumek emeklemek surunmek hepsıne bayılıyourm.

selam,
ben songül biraz önce aranıza katıldım, dağ, tırmanma ve yürüyüş sporlarına ilgi duyuyorum ve türkiye de yardımlarınıza gereksinim duyuyorum. Çok sorulan bir soru eminim ama bana detaylı bir likya yolu haritasına nasıl ulaşabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz??? Eylül de orada olmak istiyorum da.
Şimdiden teşekkürler
dostlukla

Uzun süren bir aradan sonra (çok güzel geçen tatilden döndümde) herkese merhaba .Bu arada gezen bilir ailesine katılan herkese hoş geldiniz der ,etkinliklerde olmanız ve güzelliklerin ve dostlukların en yoğun olduğu paylaşımların en güzel hazzının yaşandığı günleri geçirmeniz temennisiyle

fatoş mrb iyisindir umarım .çay ,şeker ve insan çok güzel bir benzetme ,diğer gönderilerinede baktımda harika yaşam notları var düşündürücü ,eğlendirici
teşekkürler emeğin için sağol canım

merhaba ayşe ben ankaradan... koşarak geldım siteye umarım guzel vakit geçiririz doğayla içiçeeee...

selam arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.gerçekten keyifli bir sitedesiniz.ayrıca tüm islam aleminin ve kıymetli gezenbilirci arkadaşların ramazan ayı hayırlara vesile olsun inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR