Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,986

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam herkeze iyi forumlar diliyorum;
Ben Tolga ER.18 yaşındayım yaklaşık olarak -2,5-3 senedir fotograf hobbysi ile ugrasıyorum.Profosyonel olarak.Şu an ki kullandıgım makınan pentax k100 d super.Bİr kaç ekıpmanla kendımi geliştirmeye devam edıyorum.Elimden geldıgınce yenı kompozısyonlar deneyıp yenı ve farklı çekım teknıklerı uzerıne çalışmaya çalışıyorum.Elımden geldıgınce.Bir çok hobby ıle ılgılenıyorum ama fotografçılık kadar zevk vermıyor hıc bırı bana.Şimdilki kendım bu kadar bahsedeyım:smiley: ilerisi gelir zaten :smiley:

Etiketler

Tolga ER' Alıntı:
Selam herkeze iyi forumlar diliyorum;
Ben Tolga ER.18 yasşındayım yaklşaık olarak -2,5-3 senedir fotograf hobby ile ugrasıyorum.Profosyonel olarak.Şu an ki kullandıgım makınan pentax k100 d super.Bİr kaç ekıpmanla kendımi geliştirmeye devam edıyorum.Elimden geldıgınce yenı kompozısyonlar deneyıp yenı ve farklı çekım teknıklerı uzerıne çalışmaya çalışıyorum.Elımden geldıgınce.Bir çok hobby ıle ılgılenıyorum ama fotografçılık kadar zevk vermıyor hıc bırı bana.Şimdilki kendım bu kadar bahsedeyım:smiley: ilerisi gelir zaten :smiley:

Sen de hoşgeldin, ben de yeni geldim bu foruma zaten, bana da hoşgeldin :D üniversiteyi de fotoğrafçılık üstüne okursun sen artık ?? var mı düşüncen ?

ya benım ıstedıgim bolum farklı ama ımkanlar bıraz daha el verse ve bıraz daha saglam ekıpmanlarım olsa guzel ısler cıkarıcam ama ımkanlar ısde:9 kısmet neden olmasın olabılır.

Adım Cem. Başka bir forumda Süper Moderatörlük yapıyorum burayı da az önce buldum. Geldiğim yerde yeni üyelerin kendilerini tanıtmları için bir bölüm vardı ama burada bulamadım. En kısa yoldan kendimi tanıtayım.

adımı söylemiştim İzmir'liyim 89 doğumluyum, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim

Orta 2 den beri haftasonları günübirlik dağlara çıkarım tam bir doğa tutkunuyum içkim sigaram yoktur

Rafting, Dağcılık, Windsurf, Scuba Diving, Koşu, Yüzme şimdiye kadar yaptığım spor aktivitelerim

Wing-Tsun almakta olduğum dövüş eğitimi

Bağlama çalmakta olduğum müzik enstrümanıdır

Fotoğraftan da az çok anlarım.

Katılacağım aktiviteleri bundan sonra bu foruma da yazıp şartlar uygun olursa buradaki aktivitelere de katılmayı çok isterim.

Şimdilik bu kadar :smiley:

erdeneruc' Alıntı:
Merhabalar.

Şu anda Seattle'dayım. Arkadaşlarımın önerisiyle GezenBilir sitesini buldum.

Eylül ayında, 2007 yılının Temmuz ayında California'dan kürekle başlattığım "kas gücüyle devrialem" yolculuğuna devam etmek üzere Papua Yeni Gine'ye döneceğim. Temmuz 2007 ve Mayıs 2008 arasındaki Pasifik geçişimle, Papua Yeni Gine sularına vardım ve 312 günle en uzun süre denizde kalan yalnız kürekçiye dair Guinness Dünya Rekorunu devraldım. 15 Ocak 2009 günü aynı noktaya dönerek Bismarck denizini güneye kürekle geçtim ve 20 gün sonra Papua Yeni Gine kıyılarına kapağı attım. Bu sefer amacım yürüyerek ve kanoyla ülkenin güneyindeki Port Moresby'ye ulaşmak, oradan kürekle Mercan Denizi'ni geçip, Avustralya'ya varmak.

Erden bey aramıza hoşgeldiniz. Yaptıklarınızı ve gurur verici rekorunuzu gerek sitenizden, gerek sevgili Pınar sayesinde Facebook üzerinden takip etmeye çalışıyoruz. Yakaladığımız haberleri Gezenbilir üzerinden diğer üyelerimizle paylaşmaya gayret ediyoruz. Topluma karşı duyarlılığınız ve azminiz için sizleri bir de buradan tebrik etmek isterim.

Görüşmek üzere, Sevgiler saygılar...

Bu başarıyı, içimizden birinin gerçekleştirmesi ve sürdürebilmesi çok güzel. Yapmayı düşleyipte
bugüne kadar yapamayanlara ders, sonraki nesillere örnek olduğun için tebrik ediyoru, seninle
gurur duyduğumu, çocuklarıma seni örnel göstereceğimi bilmeni istiyorum. ;D :D ;)

Yolun açık, bileğin kuvetli olsun...
C. Murat YÜCEL

erdeneruc' Alıntı:
Merhabalar.

Şu anda Seattle'dayım. Arkadaşlarımın önerisiyle GezenBilir sitesini buldum.

Eylül ayında, 2007 yılının Temmuz ayında California'dan kürekle başlattığım "kas gücüyle devrialem" yolculuğuna devam etmek üzere Papua Yeni Gine'ye döneceğim. Temmuz 2007 ve Mayıs 2008 arasındaki Pasifik geçişimle, Papua Yeni Gine sularına vardım ve 312 günle en uzun süre denizde kalan yalnız kürekçiye dair Guinness Dünya Rekorunu devraldım. 15 Ocak 2009 günü aynı noktaya dönerek Bismarck denizini güneye kürekle geçtim ve 20 gün sonra Papua Yeni Gine kıyılarına kapağı attım. Bu sefer amacım yürüyerek ve kanoyla ülkenin güneyindeki Port Moresby'ye ulaşmak, oradan kürekle Mercan Denizi'ni geçip, Avustralya'ya varmak.

Vakitlice Avustralya'ya varabilirsem, Perth'e doğru bisikletle pedal basacağım ve oradan Hint Okyanusuna açılacağım...

http://www.KaslaGit.com sitemizden yolculuğu takip edebilirsiniz, sitenin ana sayfasında sağ üst köşedeki uyarı listesine katılım için email adresinizi ekleyebilirsiniz, aynı köşedeki harita düğmelerinden yerimi görebilirsiniz. Uyarı listesine yazılınca, benim siteye düştüğüm yeni haberlerin başlığı size ulaştırılır, böylece yolculuğun ilerleyişinden haberdar olursunuz...

Bütün bu çabalar sırasında Seattle'da kurduğumuz, kar amacı gütmeyen Around-n-Over vakfı, hayır amaçlı projeler de gerçekleştiriyor. Şimdiye kadar Türk bağışseverlerin katkılarıyla Türkiye'deki İlkokullara Yardım Vakfı (İLKYAR) için 50.000 doların üstünde nakit fayda yaratıldı. Bursa’dan Aktaş Group öncülüğünde Pasifik geçişiyle birlikte sponsorlarımız projenin sürdürülebilmesi için bütçemizi karşıladığından, Türklerden gelen bağışları direk İLKYAR’a aktarabildik.

Sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz. Gerek bağışlarla, gerek tanıtımla, gerekse sponsor adaylarına ulaşmamızı sağlayarak bize omuz verebilirsiniz.
http://www.KaslaGit.com/yardim.htm

Teşekkürler, sevgiler.

Erden Eruç
Around-n-Over

Ek Bilgi:
http://www.kaslagit.com/medya/takoz_6KITA6ZiRVE.pdf
http://www.kaslagit.com/projeler.htm
http://www.kaslagit.com/yapilanlar.htm
http://www.kaslagit.com/safha2/index.htm

Bilgisayarınızda Google Earth varsa: http://www.kaslagit.com/rota.kmz
:-\

Jamjit' Alıntı:
Adım Cem. Başka bir forumda Süper Moderatörlük yapıyorum burayı da az önce buldum. Geldiğim yerde yeni üyelerin kendilerini tanıtmları için bir bölüm vardı ama burada bulamadım. En kısa yoldan kendimi tanıtayım.

adımı söylemiştim İzmir'liyim 89 doğumluyum, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim

Orta 2 den beri haftasonları günübirlik dağlara çıkarım tam bir doğa tutkunuyum içkim sigaram yoktur

Rafting, Dağcılık, Windsurf, Scuba Diving, Koşu, Yüzme şimdiye kadar yaptığım spor aktivitelerim

Wing-Tsun almakta olduğum dövüş eğitimi

Bağlama çalmakta olduğum müzik enstrümanıdır

Fotoğraftan da az çok anlarım.

Katılacağım aktiviteleri bundan sonra bu foruma da yazıp şartlar uygun olursa buradaki aktivitelere de katılmayı çok isterim.

Şimdilik bu kadar :smiley:

hoşgeldin jamjit yok yok sende :D fotoğraflarınıda koy buraya bide nereli olduğunu nerede yaşadığınıda yazarsan seviniriz :smiley:
çünkü burda il il tanışma formuda varda :smiley:

bende kahramanmaraşlıyım ve sonunda yaşıtlarmızda geliyor bu siteye:smiley:
sitenin yaş ortalaması oldukça büyükte ;D

seda6aa.jpg

evt şimdilik yürüyüşçü :smiley: doğayı çok seviyorum şuanda öss ye hazırlanıyorum
inş. seneye kazanırsam herşeyi yapıcam :smiley:

sevgili arkadaşlar konu haricindeki mesajlarınıza serbest muhabbet bölümlerimizden devam edebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR