Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakkeyfine abicim 3 tüfeğim var omuzumdaki G601 huğlu otomatik domuz avlarına onunla giderim kuş tavşan avlarına çifsan süperpoze vede çifsan çiftem var hayvanada kurtulma hakkı tanırım ama domuz avı hem zevkli hemde heyecanlı aynı zamanda da tehlşikeli Yaban tv nin müdavimiyim evde ben varsam başka kanal yoktur onun için hanımla kavga etmemek için diğer odayada dijital uydu taktırdım anlarsınızya hanımların dizi keyfı programınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim kendinize iyi bakın Everest belgeselinin Türkçesi yayınlanırsa çok memnun olurum alt yazı çabuk geçiyor yetişemiyorum ;D ;D ;D ;D
MERHABALAR BEN KAHRAMANMARAŞ'TAN UFUK SAYFANIZ ÇOK GÜZEL VE BİLGFİ KÜPÜ MUHABBET ÇOK GÜZEL ASLINDA BEN BİR WİLLYS JEEP ALMAK ÜZEREYİM PEKTE ANLAMIYORUM AMA ÇOCUKLUK HAYALİM SİZLERİN YAZIŞMALARINI GÖRÜNCE İYKİ ARAŞTIRMIŞIM DEDİM.İNŞALLAH YARDIMLAŞIRIZ BANA YARDIMCI OLUR VE BU KONUYU HİÇ BİLMİYEN BİRİ OLARAK BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
MUHABBETİ KİME NASIL ANLATACAĞIM BİLEMİYORUM AMA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ALMAK ÜZERE OLDUĞUM ARACIN FOTOLARI VAR GÖSTEREBİLİRİM
SAYGILARIMLA BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL VE FAYDALIDIR.
Ufuk bey aramıza hoş geldiniz o çocukluk hayalinize bir an önce kavuşmanızı dilerim,konuyu aşağıdaki bölümde ilgili kısımlarda yazarsanız daha çok yardım alırsınız zira burası sadece tanışma bölümü,ayrıca forum kuralları yazılarınızı büyük harflerle yazmazsanız seviniriz.Kalın sağlıcakla.
selam ben ercan henüz yeni bir üyeyim henüz bir arazı aracım yok ama bir an önce almak istiyorum aklımda olan arac dalan discovery umarım ii bir seçimdir yanlız dizel mi yoksa benzinlisi mi olsa daha ii olur cevap veren olursa çok sevinirim