Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,267

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam Arkadaşlar. Bu siteyi ve sizi bulduğuma o kadar mutlu oldum ki inanamazsınız.
Ben Fethiye de yaşayan ve hemen hemen hepinizin sevmediği mesleği yapan bir adamım evet Dişhekimiyim :smiley:).
3 gün önce bir Garmin 60 csx aldım ve oturup araştırırken sizinle karşılaştım ve kendimi o kadar cahil hissettim ki anlatamam. Demekki daha sizden öğreneceğim çok şey var. Bu arada burası ile ilgili yardım edeceğeim bir konu olursa da seve seve.
Hepinize sağlık , huzur ve başarılar diliyorum. Tekrar görüşmek ümidiyle........

Etiketler

Kacın Forum Ahalisi Dişci Gelmiş ;D

Hoş Geldiniz Asklepios, levkina ve mehmet bey

Arkadaşlar herkese selamlar. Aramıza hoşgeldiniz. Asklepios kısmetse Eylül ayında Bisikletle Kıyıdan Ege'de faaliyetimin son durağı Fethiye olacak. Kısmetse Eylül ayında görüşürüz.

Selam
Site çok hoşuam gitti yapanların ellerine sağlık öncelikle :smiley: Doğa sporlarına dolayısı ile doğaya hayran insalarla aynı ortamda olmak güzel bir duygu . Scuba , serbest dalış , trekking ve doğayla ilginiyorum . ya da tutkunum demek daha uygun sanırım :p

merhaba
Emelcim teşekür ederim bu siteyi bana söylediğin için ve eh artık geç kaldığım bişeyleri yapmam gerekiyor diyerek üye oldum
Bu sitede çömezim fazla eziyet etmezsiniz dimi :smiley:
İçmimarım bildiğim yaptığım iş bu
eh üye olur olmaz tanışma toplantısınada zıpladım
güzel biyere üye olmuşum ben ya çok öğrenecek şeyim var sizlerden
goruşmek üzere

İçmimar İREM ERHAN

Ben hakan özel
Siteyi mustafa ve ilker agabeylerin tavsiyesiyle uzun zamandır takip ediyordum ve artık forumdayım.
Herkese selamlar.

Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Gerçekten isteklerinize cevap verebilecek bir ortamdasınız. Sık sık gerçekleşen faaliyetlerimizde buluşmak üzere...

siteniz gerçekten çok güzel. biri 2 diğeri 9 yaşında 2 tane prensesim var.eşimle bu sene doğu karadeniz turu yapmaya karar verdik. kendi arabamızla gitmeyi planlıyoruz... çocuk olduğu için nasıl bir güzergah izlemizi tavsiye edersiniz .saygılar

herkese selamlar. doğa tutkunu insanları birarada görmek çok güzel. kendime uygun bir cj serisi araç ararken bu siteyi buldum. burada çok samimi bir ortam olduğunu farkedince üye olmak istedim. görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR