Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba istanbul kadıköyden yusuf mengi 30 lu yaşların henüz başındayım , siteyi hayli zamandır okuyordum ama teknik nedenlerden dolayı bir türlü üyeliğimi aktif hale getirememiştim , ne yalan söyliyim biraz istifade bile ettim siteden , emeği geçenlere ve yaşaması için katkıda bulunan dostlara teşekkürler
kısaca ben kimim dersek ? ufak şeylerle mutlu olmayı seven kendi halinde sıradan biriyim , motosiketli yaşam tarzını bensemiş ve hatırı sayılır bir zamandır motosikletle seyahatler yapmayı seven , motorcu kimliği olan biriyim , hatta 2 tane de fotograf ekleyip kimliği daha belirginleştirelim ;D
slm herkese yenı katıldım ailye bizede yer varmı ? bir bisikletlı olarak dogayı seven macarayı okuyan degıl yasayan bilir.
ist.fatih ,te otujruyorum bütün aileye sevgi slm,larımla
Şu arama motorları ne mübarek şeyler. Burada da dostlar olduğunu farkettim. Bende aranıza gireyim dedim.
Özetle daha 5 yaşında iken gezineyim derken Rize Çayelinden Pazara kadar gittiğimde bu çocukdan adam olmaz demişlerdi. Daha sonraları birsürü kaybolma gezilerim oldu. Hç bilmediğim yerkleri keşvetmek , ulaşılamayacak görünen yerelere ulaşmaya çalışmak beni en mutlu eden şey olduğunu farkettim sonraları. Hep daha uzakları , daha kısa zamanda keşvetmeyi hayal ettim. Sonuda bir motorsiklet sahibi oldum. Kendi çapımda kullanmayı da kıvırdım. Fırsatını buldukca adsız , plansız bir yerlere gitme arzum her zaman içimde var olacak... Gönlümüzde gezginlik var netekim... Hoş geldim
Buradan herkese selam öncelikle Özdal'ın sayesinde bu forumdan haberdar oldum kendisine tesekkurler.
Bizler eşim ve ben bu sevdaya kamp ve karavan olayına 1 senelik bir geçmişimiz var ve Özdal sayesinde bu güzel olay daha keyifli hale geldi hep birlikte nice kamplara.