Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
queen, sen bir Mavi Kıyı'ya git, de ki buraya bir yıl önce bir pala ile bir uzun saçlı gelmiş. Ben onların arkadaşıyım de ;D Ondan sonra gör bak köftenin hasını nasıl yedirecekler sana ;D ;D ;D
Olur viTa abi bir de oraya gideyim, diyeyim bizim abilerin hani vardı ya uzun saçlı bir de pala onalr benim abim derim yeğen oluorum ben selamları var ;D
Valla ben Nihat usta'nın köftesini yemedim . Aynı gün sedat sayesinde 10 öğün yemek yediğimiz için ;D
Mavikıyı'da ''yemicem artık yeter '' dedim. Dedim ama ................ Sonrasını varın siz tahmin edin.
Merhaba...
Ben Ufuk = koda adı= ufoo : aslında tek "O" idi ama bu siteyi keşfedince geçmi kaldık ne ?bir arkadaş ufo yu kullanmış ne yapalım dostluk kazansın .
Eee nevar ne yok ; ben bu yaşıma kadar meslek olarak da yaptığım tek şeyi bu sitede komple bulunca daldım içeri ,yani spor ,tamamiyle spor, hele hele doğa sporları ohhh ne alla işte aranızdayım hadi ne yapıyoruz.
ufuk bey ve yasemin hanım hoşgeldiniz.yalnız yasemin hanımın ehliyet konusunda uzunca bir derse ihtiyacı var sanırım önce nasıl yazıldığından başlamalı. şaka şaka hoşgeldiniz.