Selamlar bende ben geldim diyorum. Bir süredir bende sitenizi zevkle takip etmekteyim ve bundan çok zevk duyuyorum kısada olsa bende bir arazi aracına sahiptim LADA NİVA amator olarak çok ciddi şeyler yaptım ve bana göre bi araçta bir vites kesinlikle yeterli değil ben hem normal zamanda hemde arazide kullanabileceğim araçlarla ilgileniyorum onun için inşallah suuzuki alacağım bunun için sitenizde resmen ders çalışıyorum yorumkarı takip ederek tabi şu anda evlilik hazırlığında olduğum için araç alma tarihim belirsiz nivadan çok memnundum ama gördüğüm ve biraz anladığım kadarı ile suzuki vitara tek kapı harika ve ekonomik ve yterli afedersiniz kendimi tanıtmadım yorumdan İstanbul doğumlu Yalovalıyım din görevlisiyim (imam hatip) yaptığınız bu hizmetten olayı sizlere çok teşekkur ediyorum bence en güzel ve yararlı heyecanlı ve için de bilgi olan en güzel spor bu (ofrod) bir çok hareketi için de bulunduruyor ve atalarımızın dediği gibi ÇOK YAŞAYANMI ÇOK GEZENMİ BİLİR gerçekten gezenbilirle kainatın yaratıcısının yarattığı güzellikleri bu çok zevkli araçlarla cennet vatan yurdumuzun güzelliklerini gezenbilirle gezenler biliyorlarmış sisizlere çok teşekkurler