Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,571

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese slm benıım yardım almak istedigim konu ben harita mühendisiyim işlerim çogunlukla arazide ve çogunlukla asvalt dışında çamurda karda toparakta vs.geçiyor.bir araç alcagım ve aklımda iki araç var,suzuki vitara 2003-2004 2000 motor otomatik ------ve handa hr v 2005-2006 model 1600 motor otomatik düşünüyorum,arada kaldım bunların bana artıları ve eksileri nasıl olur hangıwsı bana daha uygundur,teşekkürler

herkese slm benıım yardım almak istedigim konu ben harita mühendisiyim işlerim çogunlukla arazide ve çogunlukla asvalt dışında çamurda karda toparakta vs.geçiyor.bir araç alcagım ve aklımda iki araç var,suzuki vitara 2003-2004 2000 motor otomatik ------ve honda hr v 2005-2006 model 1600 motor otomatik düşünüyorum,arada kaldım bunların bana artıları ve eksileri nasıl olur hangısı bana daha uygundur,teşekkürler

Merhabalar,
Uzun yıllardır dağcılık yapıyorum...gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi seviyorum...güzel paylaşımlarımızın olacağına inanıyorum...
Sevgiler..İzmir'den..
Selma

Slm

İsmim Erdal Diyarbakır'dan katılıyorum aranıza. Uzun zamandır kampçılık yapıyorum. Asıl meslegim Kameraman'lık kendime ait Bilgisayar firmam var. Güzel paylaşımlar yapmak üzere herkese şimdiden teşekkürler.

trabzon dan selamlar .makina sesinden ısınan kafamı doğada serinletiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben Sabri ARIKAN, 1980 model cj6 kullanıyorum çok temiz ve sade bir araçtır hatta görebileceğiniz en sade cj diyebilirim, geçen gün arkda koltuğunda gereksiz olduğunu düşündüm ve söktüm ;D

Fotoğraf-009w.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR