Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,149

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhabalar. Trakoff offroad klübü olarak geldiğimiz geleneksel gezenbilir doğa sporları festivali sayesinde tanıştım sizlerle. Neden bu topluluğun 'gezenbilir ailesi ' tabiri ile anıldıgınıda topuk yaylasında gördüklerimden sonra anlayabiliyorum . Gerçekten kocaman bir aileymiş gezenbilir. Yeni kurulmuş bir klüp olarak gördüklerimiz, bizim için çok önemli bir örnek oldu. Çevreye duyarlı, nitelikli, hayatta pekçok kişinin farkında olmadığı birçok şeyin farkında olan, güzel insanlardan kurulu bu topluluğun faaliyetleri içinde olmak bize büyük keyif verdi. Bu büyük aileye uzaklardanda olsa dahil olmak bizim için büyük mutluluktu herkese teşekkürler.
Onur ALPTEKİN

selam yenı uyeyım ama her gırısımımde hata olustu yazısı gelıyor.bılgılendırmelerı acamıyorum hata olustu dıyor..bırıne mesaj gonderemıyorum hata olustu dıyor..profıle resım yukleyemıyorum hata olustu dıyor..
hıc bırsey anlıyamadım...
sıteye sıkayet yazayım dedım tahmın edeceğiniz gıbı hata olustu yazısıyla karsılastım..bunları yazıyorum ama gonderınce belkıde hata olustu yazısını gorecem

-Hoşbulduk Kılıç kardeş,kılıçlar iki oldu,acemi gezginciye yardımcı olursunuz umarım...

heyyy=) geldim,gördüm daha da çook görüp öğreneceğim diye didinip duran biriyim =))) doğa sporları ve fotoğrafçılığa ilgim büyük=P
görüyorum ki buradaki herkesten çok şey öğreneceğim,öğrencikçe paylaşacağım,izci sözü=P
tesadüfen buldum siteyi ama iyi ki de bulmuşum=)))
herkese merhabaa=))) zevkli/bol adrenalinli günler diliyorum =)))

*Arkadaşlar gerçekten ilginize çok teşekkürler...Doğayla ,geziyle ilgilenen kimselerin anlayışlı,nazik ve paylaşımcı olduklarına bir kez daha şahit oluyorum,bu da beni çok mutlu ediyor...herkese saygılar ve sevgiler.
-*Ayrıca dağkeçisi arkadaşımdan iple inme noktasında alacağım dersler olacak kanatindeyim,çünkü 8. katta oturuyorum ve depreme karşı ipimi almış olmama rağmen yere çakılmadan nasıl inerim bilemiyorum...

SELAMLAR DOĞA TUTKUNLARI.
Ben alanyada mukim aslen gelibolulu uzun yıllar cadır bilahire karavan kampcılığı yapmıştım.Alanyaya yerleştikten sonra karavanımı satmıştım nasılsa zaten kamların piknik yerlerinin olağanca bol olduğu yerdeydim.Bundan 15 gün evvel daha evvel tanıdığım bir kamp arkadaşım bana karavanını satıcağını söyleyince aile meclisinin kararı Kalem müdürünün !onayı ile fiat konusunda oldukca uygun olan karavanı ankaradan aldım getirdim
108fod5.jpg

şu sıralar 9 senedir kullanılmıyan bu karavanın bakımı ve tamiri ile uğraşıyorum 15 yaşında oldukca sağlam bursa yapımı Can karavan seneye kısmetse akdeni bölgesinden başlayarak memleketim Geliboluya kadar bir gezi düşünüyorum.Şimdilik bu kadar inşallah siz doğa dostlarıyla ortak cok konu ve problemlerimizi bu ortak platformda paylaşıcağımı umuyorum her keze cok selam.
M.rauf usluer
Emekli Freze Torna ustası
Amatör balıkcı 1948 Ankara cebeci Doğumlu
Arh+

*Hayırlı işler Rauf usta...Maşallah karavanın da güzelmiş...İyi seyahatler...darısı bizim başımıza...

muad_dib' Alıntı:
Herkese merhabalar.
Adım Armağan. Eczacıyım ve ankarada yaşıyorum. Gezmeyi severim, fotoğrafa ve denize düşkünüm. Kendimi bu alanlarda gelişitirmek için bu platforma katıldım. hem bilgi dağarcığımı hem de dostluklarımı geliştirmeyi umuyorum.
Fujifilm finepix s9500 makinem var (28-300 mm zoom kompakt objektif, tripod)
şnorkelim var, paletim var
veee sınırsız bir öğrenme ve keşfetme tutkusu varrr.............. :D
O zaman doğru adrestesiniz aramıza hoş geldiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri