Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,149

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba,

Ben Levent. Bir kaç aydır siteye üyeyim ve bu tanışma mesajını ihmal ettiğimi yeni farkettim. Gezenbilir'e Land Rover Defender'la ilgili araştırma yaparken rastladım. Yazılanları uzun uzun okudum. Soracağım soruların tamamının cevabını bulduğum için soru sormaya fırsatım olmadı. Mesajları tek tek okurken kendi kendime bi kaç kişiyle samimi bile oldum :smiley: tabi onların haberi yok. Verdikleri bilgiler için hepsine teşekkür ediyorum. Herhangi bir aksilik olmazsa birkaç gün içinde bir defender sahibi olmayı umuyorum. Buradan tüm Gezenbilir üyelerine özellikle de Defender'cılara merhaba diyor sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.

Etiketler

Merhaba ben coladido, 42 yaşında, tıp doktoru , dokuz eylül üniversitesi öğretim üyesiyim.
Doğayı ve onu sevenleri severim. 97 grand cherooke 5.2 sahibiyim.

Yeni katılan arkadaşlar gezenbilir ailesine hoş geldiniz güzel paylaşımlar
Doğa ve Off-Road tutkunları aşşağıdaki linke baksınlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

mexmet44,
scanti,
lander110,
coladido,
BETABETA,gezenbilire hoşgeliniz............ :smiley:

arkadaşlar merhaba ismim serdar ankaradan katılıyorum amatör bir offroad tutkunuyum herkese sevgiler .(Suzuki grand vitara)

merhaba ben kocaeliden itfaiye şoförü vedat gezmekten, scuba dan,yüzmekten, denizden,doğadan hoşlanıyorum ve k aravan merakım var. saygılarrrr

sdarcan' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ismim serdar ankaradan katılıyorum amatör bir offroad tutkunuyum herkese sevgiler .(Suzuki grand vitara)

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Serdar Bey ,
Ankara da ki etkinlikler için Forum Moderatörlerinden ceranus ile bağlantı kurmanız ve etkinlikler sayfasında Off-Road Bölümünü takip etmeniz gerekir.
İyi Paylaşımlarda buluşmak dileği ile.
Serdar Bey ; Gezenbilir Ankara Grubunda kendinizi tanıtmayı unutmayın lütfen;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.60

scuba' Alıntı:
merhaba ben kocaeliden itfaiye şoförü vedat gezmekten, scuba dan,yüzmekten, denizden,doğadan hoşlanıyorum ve k aravan merakım var. saygılarrrr

Gezenbilir Ailesine Kocaeli-İzmit'ten yeni bir üyemiz da katıldı.
Hoşgeldiniz Vedat Bey ,
Gezenbilir Kocaeli grubunda kendinizi tanıtır mısınız.?
Yalnız olmadığınızı görmek sizi mutlu edecektir.
İlgili Link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12575.0

Serdar bey Vedat bey ve Yalın bey gezenbilir ailesine hoşgeldiniz iyi paylaşımlar eğer Doğa ve Off-Road ilginiz varsa
bu link tam size göre http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

merhaba ben Faruk 48 yaşındayım istanbul ve çevresindeki doğa gezilerine katılmak isterim.

Faruk bey aramıza hoşgeldiniz ilk doğa geziniz için sizi ve sevdiklerinizi bekliyoruz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

Herkese selamlar,

Sıkı bir gezginim, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi seviyorum onun dışında kamp ve doğa organizasyonlarında bulunmaktan hoşlanırım. Çektiğim fotoğrafları çeşitli internet sitelerinde paylaşıyorum ağırlık olarak tarihi eserler ilgi alanıma girer fırsat buldukça buradada paylaşımda bulunmak istiyorum

Saygılar

Sinan Doğan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR