Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni katılan arkadaşlar gezenbilir ailesine hoşgeldiniz iyi paylaşımlar katılıma çok güzel bir etkinlikle başlamak isterseniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
selam ben ekrem site cok akıllıca yapanın eline sağlık.sitenin merkezinin yerinide biliyorum cok prestijli bir mekana sahipler.dünyada birçok ulke gezdim ve her ülkede türk okulları ve bu okulda okuyan yabancı ama binlerce türkçe konuşan cocukların fotoğraflarını çektim.inşallah bu resimleri sizinle paylaşmaya çalışıcam.eskiden manzara falan çok çekerdim ama manzara bence insana cok huzur veriyor ama başka birşey vermiyor..
Merhaba. Ben Nahit. Bilgisayar Mühendisiyim. İstanbul'da oturuyorum. LYKIA Yolu ile ilgili bilgi ararken, sitenizi buldum. Çok güzel bir site, emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim. Görüşmek üzere...
İkinci mesaj da bizden olsun Ben de yukardaki gibi Murat ;D. Deneçiyim. Off road, fotoğraf ve doğa sporları ile ilgileniyorum. LR Discovery TDI 300 sahibiyim. Ayrıca Nikon D70 makinem var.
Merhaba gençler...Ben Türkiyenin büyük bir bölümünü gezmiş doğaya aşık fotoğraf çekmeyi çok seven bir büyük anneyim...On sene marmara ege ve akdeniz bölgesinde karavanla gezdim. Hala da en büyük idealim bir karavanda yaşamak. Eşimle yaptığımız gap ve karadeniz gezisinde harika hatıralarımız var. Bütün gençlere tavsiyem her fırsatı değerlendirip Yurdunuzu ve güzellikleri tanıyın...Bu siteyi oğlum tavsiye etti.Sizlerle gezileri paylaşmak benim için büyük zevk olacak...Şimdilik sevgiyle Kalın...Ayla Saloğlu.
yeni katılam arkadaşlar hoş geldiniz......
bu arada 2-3 mayısta düzce de yapılıcak etkinliklerde sizleride aramızda görmek isteriz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
Selam Gezenbilir üyeleri. İsmim Mayk Formu uzun süredir misafir olarak takip ediyorum. Türkiyede bulunan bir amerikan üssünde görevliyim. Bütün gezenbilircilere selamlar.