Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selamlar kaanguzel adıyla giriyordum aynı adamım Sivas'tan selamlar eski kaanguzel adıyla giremiyorum şimdi yenisi ile giriyorum.kaan güzel basın camiiasında yer alıyorum sivas merkezde ikamet ediyorum herkese selamlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar gezenbilir ailesine hoşgeldiniz iyi ve güzel paylaşımlar
bu hafta sonu güzel bir programa dahil olmak isterseniz bekleriz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
Murat Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, Adog ile ben de yürüyüşler yapıyorum ama bir süredir dizimdeki sorun nedeniyle yürüyüşlere katılamıyorum, Ekim ayından itibaren sanırım trekkinglerde olabileceğim..
minor5' Alıntı:
Merhaba ben murat aranıza katılmaktan mutluyum doğayı, yürümeyi, gezmeyi seviyorum herkese selamlar
merhaba arkadaşlar ben bahri; öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler
;gerçekten çok keyifle zaman geçiriyorum 1-2 gündür izliyor olmama rağmen;bizimle off road la ilgili bilgilerini paylaşacak herkese teşekkür ediyorum şimdiden,paylaşacaksınız di mi
merhaba arkadaşlar ben burçak. tarsusluyum ama ankarada okudugumdan ankarada yasıyorum.
23 yasındayım doğa sporlarıyla ve aktiveteleriyle ilgileniyorum ve 1997 model ZJ sahibiyim.