Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,429

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş Geldiniz Arkadaşlar,

Doğa severlerin paylaştığı sitede keyifli organizasyonlar ve keyifli zamanlar yaşamanız dileklerimle...

Sevgiler, saygılar.

Etiketler

selam ben kocaeliden Remzi Sarman. Eski milli taekvondocuyum,tek yıldız dalgıç ve lisanslı dağcıyım.motorsiklet kullanmayı ve motorsikletle gezmeyi seviyorum.Balık avı ve kara avı hobim dir.Ayrıca kocaelide 3 katlı toplam 500 m2 olan binamızda KARA VE DENİZ AVI,DAĞCILIK,DALGIÇLIK,KAMP MALZEMELERİ,ATV,MOTORSİKLET VE OFF ROAD ARAÇLAR VE EKİPMANLARI SATIŞI,ve SİLAH TAMİR BAKIM GRAVÜR VE KROM KAPLAMA MENEVİŞ YAPACAK iş yerimizi KOCAELİ LERİN VE CİVAR İLLERDEKİ HALKIMIZIN HİZMETİNE bir kaç ay içerisinde sunacağız. mağzamızı açmayı Allah nasip kısmet ederse. Gezen bilir deki tüm arkadaşları saygı ve sevgiyle selamlıyorum

rsarman ,gezenbilir ailesine hoşgeldin ,hayırlı olsun...... :smiley:

asende , gezenbilir ailesine hoşgeldin,kısa bir giriş yapmışsın mümkünse detaylı tanıtımını bekliyoruz.... :smiley:

Selam ben m.akif aslan 39 yaşındayım istanbulda yaşıyorum motosiklet kullanıcısıyım.4X4 lerle ilgileniyorum fakat henüz bir araca sahip değilim burdaki tecrübeli arkadaşlardan yardım alabileceğimi düşünüyoırum herkesle tanışmak dileğiyle iyi sürüşler...

musicabee, gezenbilir ailesine hoşgeldin ,düşüncelerinde haklısın neşeli faydalı formlar dileğiyle........... :smiley:

slm ben dağcılık, yamaç paraşütü, bisiklet, gezi v.b ssporları yapmayı, kısacası macarayı ve değişikliği seven biriyim nakaradan katılıyorum görüşmek üzere

sktekin , gezenbilir ailesine hoşgeldin ,mutluluğun daim olsun.......... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR