Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,468

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben erdem umut.gercekten gezenin iyi bildiğini bildiğim için aranıza katıldım.herkese selamlar saygılar sevgiler.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldığım için siteyi yeni yeni tanımaya başladım.Bugün"gezi notları"bölümüne bir konu açtım.Takriben 10 satır kadar konu ile ilgili açıklama ve ekinde de 3 adet fotoğraf ekledim ama hata verdi ve konunun boyutunun çok büyük olduğununa dair bir uyarı aldım.Daha çok sayıda fotoğrafı olan konular var sitede,nerede yanlış yaptım anlayamadım açıkçası.Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Herkese selam ve sevgiler.

ailemize hoşgeldiniz. keyifli paylaşımlar huysal bey.

fotoğraf boyutlarından dolayı hata vermiştir. fotoğrafları photobucket.com'u kullanarak yüklerseniz sorun çözülecektir.

Ömrümü7ler çok teşekkür ederim.photobucket com.a girerek fotoğrafların boyutunu küçültmeyi sayende öğrendim.Ama madem yaptın bir hayır tut bacağından ayır hesabı bu siteden gezenbilir'e nasıl aktarabileceğimi de yazarsan ömrüne bereket derim.Slm

selamlar ben süleyman sitenizi gps programı ararken buldum.Ben orman mühendisiyim mesleğimizin özelliği olarak heralde memurlar arasında en çok gezen memur sınıfı biz ormancılardır.Çünkü ne yazıkki tam manasıyla siyasetçilerin tayinini en sevdiği tipleriz.Bu sayede de ülken,in en ücra köşelerinde hani şu bayrağın dikili olduğu heryerde görev yapan insanlar bizleriz.Bizler birde görev icabı çok geziyoruz.İşimiz doğa işimiz ormanlar.Tayinle gezmesenizde orman yangınları sizi dolaştırıyor.Dağ taş dolaşmadığımız yer kalmıyor.Hiç kimsenin ayak basmadığı bakir yerlere biz ormancılar uğramışızdır.

Aileye yeni katılan tüm arkadaşlar
hepiniz hoş geldiniz katılım ve paylaşımlarınızla bizleri
onurlandıracağınız kanısındayım görüşmek dileğiyle...

cedrus48 ,gezenbilir ailesine hoşgeldin ,gezmeye yabancı olmadığından tam yerindesin.... :smiley:

Evet haklıısn gezmeye hiç yabancı değiliz özellikle konu ormanlarsa doğaysa ormancıların üzerine yok ha biz belki spor olarak yapmıyoruz ama ulaşmaığımız adım atmadığımız dağ bayır orman kalmamıştır bizim için yolu varmış yokmuş sağolsun toyotalar ormanların tam emektarları oldu girmedikleri ormanlar kalmadı bazen öle yerlerden gidiyoruzki inanın insan bırakın arabayla gitmeyi yaya bile dolaşmaya cesaret edemiyeceği yerlerde toyota ile dolaşıyoruz tabiki aracın çıkmadığı ama lassaların yani yaya olarak çıkmadığımız yer kalmamıştır.Çalışırken öle dğa harikası şeylerle karşılaşıyoruzki inanın mesleğimiz o nedenle çok güzel

Cedrus48 ben de yeni katıldım bu siteye ama ben de sana hoşgeldin diyeyim.Orman Mühendisi olmak benim hep hayalimdi ama saymakla bitmeyecek birçok sebepten dolayı bu hayalim gerçekleşmedi maalesef.İşletme okudum.İşletiyoruz işte biz de ne yapalım.Kendine iyi bak.slm

huysal' Alıntı:
Cedrus48 ben de yeni katıldım bu siteye ama ben de sana hoşgeldin diyeyim.Orman Mühendisi olmak benim hep hayalimdi ama saymakla bitmeyecek birçok sebepten dolayı bu hayalim gerçekleşmedi maalesef.İşletme okudum.İşletiyoruz işte biz de ne yapalım.Kendine iyi bak.slm

Keşke orman mühendisliği okusaymışsınız ama neyse nasip değilmiş ama bu mesleğin çok zorlukları var özellikle bir numaralı zararlımız siyasetçiler nedense orman mühendisleriyle uğraşmayı çok seviyorlar.Onlarla tayinleriyle uğraşmak galiba onlara haz veriyor.Yani bizim meslekte siyasi tayin yememiş meslektaşımız yoktur birde sorumluluk çok fazla her kesilen ağaçtan her açılan araziden sorumlusunuz.Hiç bir polis veya jandarma öldürülen insandan dolayı niye bu insanlar öldürüldü diye hesap sorulmaz ama bir orman mühendisine bu ğaçlar neden kesildi diye müfettişlik fezlekelik olur ama bir taraftan doğayla içiçesin kimsenin ayak basmadığı güzellikleri görüyorsun vede doğaya bir emeğin katkın oluyor ağaçlandırdığın ormanların büyüyüp ağaç olup ormana dönüştüğünü görmek tüm sıkıntıları unutturuyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.