Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,430

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ayhanbursa sağolasın güldürdün bizi Allah'ta seni güldürsün inşallah.... :smiley: :smiley: :smiley:

deli rüzgar motorun çok güzel.... kazasız belasız kullanmam dileğiyle... hoş geldin tekrar...

ayhan abi biraz geç olsada aramıza hoş geldin!! biliyorum seninde canın var herkezin canı can da senin ki patlıcan diil heralde : ) sende bizdensin! : ))

Selam değerli Gezenbilir üyeleri,

yıllardır düşünüp bir türlü gerçekleştiremediğim karavan projemin ilk adımını geçtiğimiz hafta bir Land Rover Deffernder Ambulans satın alarak atmış bulunmaktayım.

Son 10 yıl Doğa sporları alanında(jeep safari, trekking vs.) faaliyet gösteren bir turizm firmasının sahibi ve yöneticiliğini yaptıktan sonra, birazda kendime zaman ayırmak adına bu işe son vererek, bir firmada Turizm Danışmanlığı yapıyorum.

Böyle güzel bir siteyi keşfetmiş olmaktan ötürü mutlu olduğumu belirtir, tüm üye arkadaşlara sevgi ve selamlarımı iletirim.

maraba ben wölkan gezgin dünyasına girmekten çok mutluyum ankaralıyım 26 yaşındayım 4x4 çılgın ofrotcuyum doğayı gezmeyi ve onları korumayı gerçekten seviyorum herkese saygılar :smiley:

ABENDTEURER abicim gezenbilir ailesine hoş geldin dileğim güzel günler gecirmeni!! : )

slm ben ceylan ıstanbuldan katiliyorum sizlerle olmak güzel gezelim gorlelim tesedüfen buldüm cok beyendim
benide araniza alirsaniz sevinirim herkese sevgilerimi ve saygılarimi gonderıyorum

ABENDTEURER ,gezenbilir ailesine hoşgeldiniz,

viei genuss und spass :smiley:

cetlannur aramıza hoş geldin gezenbilir ailesiyle iyi vakit gecireceğini dilerim!! : )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR