Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,723

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yelda hanım bu dağ başı zonguldak ereğlinin dağ başlarından biri ve dağ başındaki dağ evinin bahçesi... resim gelmemiş resimle tekrar gönderiyorum
yelola' Alıntı:
ama sabah sabah açıp barbunla karşılaşılmaz ki.... haksızlık di mi bu ???
nerede bu dağın başı :smiley:)

EREĞLİ 022.jpg

şimdi ne desem boş.. üstelik ereglide kardesim oturuyor.. ah ah :smiley:) ya insan bu sitede obez olur :smiley:)
yine de sağolun :smiley:))

eyvallah
hoş bulduk. yüksel ben diğer adıyla deli rüzgar da diyebilirsiniz. motosiklet tutkunuyum havalar güzel olduğu zaman yerimde durmam durmadan gezerim. ama şu an kış sendromu yaşıyorum motosiklete binemiyorum canım accaip sıkılıyor. depresif bi haldeyim napıcam needecem bilmiyorum.

hayır. onu sadece işim gereği düşünüyorum. işim okul kantini toptancılardan surdan burdan kantine eşya almak için düşünüyorum. onun içinde şu an maddiyatlar el vermiyor. ilerde inşallah.
motosiklet tutkusu benim için bambaşka en kral 4 teker olsa bile motosikletten vazgecmem.

sen 4x4 e sevdalısın bende 2 tekere senin yaşadıklarını ben anlayamam benim yaşadıklarımıda sen anlayamazsın. bazıları diyor ya o kadar parayla yok bir şahin alırım doğan alırım gülüyorum geçiyorum napim :D

e öyle oluyor genelde mesela senin altındaki profildeki motor en aşağı 3000 tl den aşağı diildir ama herkeze 1 motora o kadar para vericeğime araba alırım karda kıştada giderim gibisinden düşünüo bizde öle düşünürüz ama bunu sadece motor severler bilir: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR