Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyvallah
hoş bulduk. yüksel ben diğer adıyla deli rüzgar da diyebilirsiniz. motosiklet tutkunuyum havalar güzel olduğu zaman yerimde durmam durmadan gezerim. ama şu an kış sendromu yaşıyorum motosiklete binemiyorum canım accaip sıkılıyor. depresif bi haldeyim napıcam needecem bilmiyorum.
hayır. onu sadece işim gereği düşünüyorum. işim okul kantini toptancılardan surdan burdan kantine eşya almak için düşünüyorum. onun içinde şu an maddiyatlar el vermiyor. ilerde inşallah.
motosiklet tutkusu benim için bambaşka en kral 4 teker olsa bile motosikletten vazgecmem.
sen 4x4 e sevdalısın bende 2 tekere senin yaşadıklarını ben anlayamam benim yaşadıklarımıda sen anlayamazsın. bazıları diyor ya o kadar parayla yok bir şahin alırım doğan alırım gülüyorum geçiyorum napim
e öyle oluyor genelde mesela senin altındaki profildeki motor en aşağı 3000 tl den aşağı diildir ama herkeze 1 motora o kadar para vericeğime araba alırım karda kıştada giderim gibisinden düşünüo bizde öle düşünürüz ama bunu sadece motor severler bilir: )