Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,677

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Halukp (Haluk Pektaş), Gezenbilir Ailemize bir kere daha hoşgeldiniz, ETKİNLİKLER bölümümüzü mutlaka izleyin, yapılacak etkinliklerin başlıkları orada açılıyor.

Etiketler

Merhabalar,
İstanbuldan Ömer,
etkiliklerinize katılmak isterim....

slm arkadaşlar be n kocaeli yuvacıkta oturuyorum aranıza yenı katıldım şu an 4x4 yok fakat çok kısa zamanda alıcam ınşallah xl7 vardı saattım şımdı 1.6 grand vitara duşunuorum sızın gezılerınıze katılmak ıçın araçta ne tur ekıpman ve değişiklık yapmam lazım yardım ve onerılerınızı beklıyorum tşkler.

Selamlar, Ben Koray Alptekin İstanbulda yaşamaktayım. Koordinatör Formatör,Uzman Beden Eğitimi Öğretmeniyim.Devlet Lisesinde çalışmaktayım.Atletizm,Boks,Güreş gibi spor dallarında,çok sayıda sporcu yetişmesinde,İl veTürkiye şampiyonalarında,şampiyonluk ve çeşitli dereceler almalarında, çok emeğim ve çalışmalarım oldu.Bundan mutluluk duymaktayım.Ayrıca yarış Atları Antrenörüyüm, ancak aktif olarak çalışmıyorum. Okul çalışmaları ile birlikte yürütmek,zaman açısından mümkün değil.Müzik dinlemeyi ve Gitar çalmayı severim.Kasdav Müzik yarışmasına götürdüğüm okul orkestrasının iki dalda üçüncülük kazanması na çok sevindim. Bu yıl yeni kadromuzla katılmayı düşünüyoruz.Ben doğa belgesellerini,yabanhayatını,hayvanları ve doğayı çok sevmekteyim.Çiftlik kurmayı At yetiştirmeyi istiyorum. 96 Defender 110 sahibi oldum, sizlerin ve sitenizin yardımı ile bu arabayı tanımak elden geçirmek ,doğa ile bütnleşmek için çaba göstereceğim.Ben de elimden gelen her konuda sizlere yardımcı olmaktan mutlu olurum. Saygılar, Sevgiler Sunarım. korayalp.

hürriyet grit, Halukp (Haluk), dunesea (Ömer), serkan özturk ve korayalp (Koray) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

dunesea (Ömer),
serkan özturk ,
korayalp (Koray Alptekin),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

cagri_ali , ETKİNLİKLER başılğı altında tüm etkinlikler, geziler açıklanıyor, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

teşekkürler ya ben oraları her dakka geziyorum dedim en son şilede huma otonun sponsorluğunda yaptığımız gibi bir gezi daha olacakmı die sormuştum aslında şöle 70 - 80 araçlık gene :smiley: Haberlere konu olabilecek gibi ...
ceranus' Alıntı:
cagri_ali , ETKİNLİKLER başılğı altında tüm etkinlikler, geziler açıklanıyor, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

Selamlar; ben yeni üyeniz Kamil-KOCAELİ İZMİT merkezde yaşıyorum elektrik teknisyeniyim birkaç yıldan beri 4x4 aracım var ve ferdi olarak dağ, bayır,dere,tepe gezmekteyim siteyi bir aydır takip ediyorum. Buradaki fotografları,gezileri, keşifleri,araç ve teknik bilgileri oldukça faydalalı buluyorum.Etkinlikleri takip edip katılmaya çalışacağım. Saygı ve sevgilerimle Kamil-KOCAELİ

Hoşgeldiniz, mesajı yazan Moderatör arkadaşlara ve yeni üye Denizimm arkadaşa,çok teşekkür ederim.

selam, ben erçin, otomobillerler uzun zamandır ilgileniyorum, teknik olarak ve pratik olarak fakat off road olayına yenı merak sardım, daha dogrusu daha oncedende izlerdim fakat, bu dünyanın içine girmeyi hiç düşünmemiştim. şu an özellikle off road dünyasına girmeyi düşünüyorum, fakat dediğim gibi sanırım ancak düşünebiliyorum...
öğrencilik olayı yenı bıttıgı ve askerlıgımı tamamlamadıgım ıcın malum çalşışmıyorum özellikle şu dönemde zaten iş bulmak zor, aslında annemi kandırıp araba almasını sağlamak iş bulmaktan daha kolay, annayacağınız şu an spora biraz uzaktan bakmaktayım. ama en yakın zamanda bende bu işe giricem dediğim gibi :smiley: bu arada b.çekmecede oturuyorum ve en azından co pilot olarak en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum (eee bana bi usta lazım)

Kamil ve Erçin gezenbilir'e hoşgeldiniz :smiley:
Erçin, tüm sorularına aradığın cevapları ilgili bölümlerde bulabilirsin, veya konu açarak soru sorabilirsin, burayı sadece kendimizi tanıtmak için kullanıyoruz

kamil-KOCAELİ (Kamil),
RoyalClass (Erçin),

Gezenbilir Ailemize hoşşgeldiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR