Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar, Ben Koray Alptekin İstanbulda yaşamaktayım. Koordinatör Formatör,Uzman Beden Eğitimi Öğretmeniyim.Devlet Lisesinde çalışmaktayım.Atletizm,Boks,Güreş gibi spor dallarında,çok sayıda sporcu yetişmesinde,İl veTürkiye şampiyonalarında,şampiyonluk ve çeşitli dereceler almalarında, çok emeğim ve çalışmalarım oldu.Bundan mutluluk duymaktayım.Ayrıca yarış Atları Antrenörüyüm, ancak aktif olarak çalışmıyorum. Okul çalışmaları ile birlikte yürütmek,zaman açısından mümkün değil.Müzik dinlemeyi ve Gitar çalmayı severim.Kasdav Müzik yarışmasına götürdüğüm okul orkestrasının iki dalda üçüncülük kazanması na çok sevindim. Bu yıl yeni kadromuzla katılmayı düşünüyoruz.Ben doğa belgesellerini,yabanhayatını,hayvanları ve doğayı çok sevmekteyim.Çiftlik kurmayı At yetiştirmeyi istiyorum. 96 Defender 110 sahibi oldum, sizlerin ve sitenizin yardımı ile bu arabayı tanımak elden geçirmek ,doğa ile bütnleşmek için çaba göstereceğim.Ben de elimden gelen her konuda sizlere yardımcı olmaktan mutlu olurum. Saygılar, Sevgiler Sunarım. korayalp.