Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Adım Ali, 30 yaşındayım Elektronik Mühendisiyim 91 model blazer K5 sahibiyim günlük offroad gezileri ile, motosiklet gezileri ile ve rc helikopter modelciliği ile ilgileniyorum. Herkeze selamlar
herkese cok tesekkur ederim ne sıcak ve seviyeli bi ortamdır ya.
arkadas tavsiyesi uzerine üye oldum..iyikide olmusum..bana cok sey katacağına inanıyorum..
henri saivet muhakkak sen de bir şeyler katacaksındır bilerek veya javascript:void(0);bilmeden , bu da herkes için olumlu bir katılımdır tekrar hoşgeldin...
K5Ali günlük offroad gezileri için:
Gezenbilir (anasayfa)
Gezginin Dünyası (Traveller's World)
Etkinlikler (Activities)
Offroad bölümünde gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz bilgilerinize aileye tekrar hoşgeldiniz
merhaba güzel bir site hazırlanmış emeği geçenlerin eline sağlık doğayı ve sporu çok seviyorum koşullar gereği yürüyüş ve evde egzerziz yaparak yetinmek zorunda kalıyorum bu siteyle sanki gitmiş gibi oluyorum tabiki oralarda olmak başka bir tat belki bir gün....SEVGİLER DESTİNA