Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,074

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Öncelikle bugün tesadüfen tanışıp, gezenbilir.com. ailesi hakkında küçük bilgi vererek beni forumunuza davet eden Faruk beyin, ve siteyi ziyaretimden dolayı Sedat AÇIL Beyefendinin samimi ve nazik karşılama mesajından dolayı teşekkürlerimi bildirmek, ayrıca bütün doğa ve insan severlerin Kurban Bayramlarını kutlamak istiyorum. Tabiki geleneğiniz olduğunu düşünerek forum üyelerine ben geldim demek istiyorum.
1968 doğumlu, evli, biri erkek diğeri kız iki çocuk sahibi, ve özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum. Ailece doğaya, şahsım olarakta off-road'a ayrı bir yakınlığımız var. ATV Ana Haber Bülteninde yer verilen proğramınızın Videosunu izleyince bende orada olmalıydım demekten kendimide alamadım hani. Beni sitenize kabulünüze, doğayı insanlara tanıtıp ve sevdireceğiniz her türlü aktivitelerinize teşekkür ediyor, ileriki zamanlarda da tartışma ve fikir alışverişlerinde birlikte olmak dileği ile herkese mutlu günler temenni ediyorum.

Sezayi ÇAĞLIİŞLEK

Etiketler

shenay (Şenay),
sezayi (Sezayi ÇAĞLIİŞLEK),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Ben Erol Çamlıbel Yaş 63 hatun60 karavanımı kendim yapmıştım sattım geçen sene. alan arkadaşta satıyor tanıtmak isterim şimdi yeni birtaneye niyet var vw t5 transporter var bindiğim . kendim yaparsam ayrı bır zevki oluyor varhttp://www.sahibinden.com/1996_vw_1_9tdi_satilik_karavanWQQaXQQ6619667WQQpXQQdisplayitem
Forum çok düzgün yapaların eline sağlık.

ben şeref deniz yani "amir"
48 yaş
kamuda yönetici,
balıkavı doğa gezisi,yüzme,yemek yapma ve yeme

[flash=200,200]http://[wikibilir]Herkese selam adım Tan. Denizciyim... Bodoslama gezginlerdenim :smiley: Eee hayatta tecrübeler edindikçe gezmenin en güzelinin önce içine doğru sonra keşfe doğru olan olduğunu öğrendim... Bazen geri dönüp ben ne istiyorum diye sorduğum da içimden gelen tek ses keşfe devam oluyor... Yani ne istediğimi biliyorum ~~ nasıl yapacağımı bilmiyorum :smiley: üü burası doğru yer galiba:smiley:[/wikibilir][/flash]

amir (Şeref Deniz),
CaptainTan,
Sade_Ce_MuRaT (Murat),
cresendo,

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

karavan..........karavan........karavan.......karavancı arkadaşlarla iletişim kurmak bilgi almak istiyorum....20 yıllık düş artık gerçekleşmeli.......teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR