Ben Ömer ErdoğanEvet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin
Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim
Motokaravan sahibiyim, 40'lı yaşlarda ve mühendisim. Öğrenme merakım ve bu keyifsiz zamanlarda kendimi meşkul etme isteğiyle üye oldum.Hepiniz hoş geldiniz.
Motokaravan sahibiyim, 40'lı yaşlarda ve mühendisim. Öğrenme merakım ve bu keyifsiz zamanlarda kendimi meşkul etme isteğiyle üye oldum.
Aracı aldığımda keyifle forumu okuyup bilgi alıyordum. Patlaşımlarınız için teşekkürler
İnşallah bu güzel amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Bursa'lı olduğum için iyi bilirim. Oralarda doğanın içinde olma olanağı bizim buralara göre çok çok daha fazla.Merhaba ismim Cüneyt
Bursa’dan selam sevgilerle
tüm site gönül vermiş bilgi birikim ve deneyimleri paylaşan arkadaşlar hepiniz çok değerlisiniz
Çekme karavan almak ve kendimizi doğa vermek isteyen 4 kişilik bir aileyiz
Huzurlu yaşamın sırrı doğanın içinde olmaktır.
Oksijen ve toprak kokusunu içime çekmek için can atıyorum.
Bu süreçte sizleri sorularımla oldukça meşkûk edeceğim şimdiden hepimizden Allah razı olsun
İnşallah bu güzel amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Bursa'lı olduğum için iyi bilirim. Oralarda doğanın içinde olma olanağı bizim buralara göre çok ç
Bursalısınız ama sanırım burada değilsiniz. Her yerin kendine has bir tadı olduğuna inanırım. Bizlerde o farklı lezzzerleri tatmak isteyen doğa gönüllüleri olmaya niyet ettik. Sizler gibi olmak niyeti ile başlıyoruzİnşallah bu güzel amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Bursa'lı olduğum için iyi bilirim. Oralarda doğanın içinde olma olanağı bizim buralara göre çok çok daha fazla.
Bursalısınız ama sanırım burada değilsiniz. Her yerin kendine has bir tadı olduğuna inanırım. Bizlerde o farklı lezzzerleri tatmak isteyen doğa gönüllüleri olmaya niyet ettik. Sizler gibi olmak niyeti ile başlıyoruzİnşallah bu güzel amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Bursa'lı olduğum için iyi bilirim. Oralarda doğanın içinde olma olanağı bizim buralara göre çok çok daha fazla.