Merhaba arkadaşlar,
İsmim Abidin , istanbul anadolu yakasında yaşıyorum avukatlık mesleğiyle meşkulüm. bende doğayı , gezmeyi sevdiğim için bu siteyi zaman zaman arama motorlarından takip ederek kendime bilgi topluyordum. Bir off-road aracı yapmak istedim , yaklaşık 3 sene önce bu siteden araştırmadan kendi kendime yanlış bir tercihle pathfinder almış oldum , off-road donanım yaptım , benim için kötü bir tecrübe oldu ama yinede güzel günlerim oldu, şimdi o aracımı satmış bulunuyorum kısmetse yarın teslim ediyorum ve tez canlılığım gereği gene yarın bir araç alıyorum .
Bu siteden takip ettiğim forumlardan anladığım kadarıyla doğru yolu bulduğumu düşünerek LC vx100 almaya karar berdim. Bütçeme göre Ankarada 2001 model bir LC vx100 buldum ve henüz gaz takılmamış benzinli bir araç. İstanbulda olsa bir usta bulabilirdim fakat ankarayı bilmem , bu siteden üstadlarımızın ankara da aracı gösterebileceğim bir usta konusunda bilgi alabilirmiyim diye üyeliğimi daha fazla geciktirmek istemedim. En azından mekaniği temiz bir araç almayı başarabilirsem mutlu olacağim.
Şimdiden teşekkür ve selamlar