Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,219

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Merhaba ben Şengül,

Yaklaşık üç yıldır freelance metin yazarlığı, editörlük ve redaktörlük yapıyorum. Hayat biçimimi "okur-gezer-yazar" şeklinde tanımlayabilirim. Bilgisayar ve internet üzerinden çalışıyorum. Yani internetin olduğu her yer ofisim. Karavanla Türkiye ve dünya turu yapmak, böylesi bir geziye katılacak ekip arkadaşları bulmak amacıyla siteye üye oldum. Konuyla ilgilenenler; bana ulaşın!

www.senguldurucu.com adresinden neler yaptığımı, nasıl bir tarzım olduğunu okuyabilirsiniz.

Yolunuz, kalbiniz ve aklınız açık olsun!

Etiketler
Merhaba,

Tabiatı ve onunla bütün olmayı çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Doğa yürüyüşü, kampçılık, bisiklet sürme, rüzgar sörfü, uçurtma sörfü, tüplü veya serbest dalış ve seyahat etmek yapmaktan çok hoşlandığım aktivitelerdir.

Salamlar,

H. Çağlar

Merhaba Arkadaşlar, çok gezenti olduğum söylenir. Sırt cantam ve ben ayrılmaz ıkılıyız dıyebılırım. Uzun zamandır kamp yapma isteğim var daha önce kamp yaptım ama kamp alanlarında hiç tek başıma cıkmadım açıkcası nasıl bır durumla karsılasırım bılmıyorum. Bu tur konularda bilgi almak istiyorum. Bir yol gösteren çıkar diye düşünerek geldim. Fotografa ayrıca merakım var. Çadırım, fotograf makınem ve sırtcantam hazırız galiba :smiley:

Sevgiler,

ismim, aileme sorarsanız Cansu bana sorarsanız Ezra. yaşım, tipime bakarsanız 20 kimlikte 28. sanat tasarım okuyup, reklamcılık piyasası yüzünden iş hayatından ve istanbuldan kaçanlardanım. bilimsel ressamlık, fotografcılık, yazarlık ve buyuk ilhamlar alabildiğim bilumum kucuk projelerde calısıyorum. kuzey kutup dairesinden güney afrikaya kadar gezmiş olsam da turkiyede cok az gezi deneyimim var. yıllardır hedefim olan likya yolu için sonunda bu sene bi adım atmaya karar verdim. yalnız gezmeyi seviyorum ve tr'de yalnız bir kadın olmanın zorlukları üzerine olmayan, motivasyon verici her turlu bilgiye aç ve açığım. yolda karşılaşmak dileğiyle :smiley:

Herkese merhaba;
Ben Selim.

2004 Discovery td5 sahibiyim. Aracımla 1 aydır birlikteyiz. Uzun süre ayrılmayız umarım :smiley:
Butik bir dijital ve event ajansım var. Genelde sinema filmlerinin galalaları ile saha aktiviteleri yapıyoruz.

Umarım minik off-road denemelerim ve kampçılık balıkçılık hikayelerimi sizlerle paylaşabilirim.

Bu araç sayesinde bu siteyi keşfetmeyi de kendime büyük bir artı olarak görüyorum.

Sevgiler

Ahanda bende ALP GİRAY . BEN GELDİM :smiley: 1 ay oldu 2014 duster aldım. pek mutlu oldum. hoşuma gitti. beyaz laurette look + yan barlar +ön demir.

ben kendim öğretmenim efendim. istanbulda ikamet ediyorum başakşehirde. bu duster la bizim oraların yolları daha kolay olacak benim için. forum daki herkese merhabalar. aranızda olduğum için mutluyum saygılar sevgiler efendim.

Merhaba Arkadaşlar İstanbuldan Hasan Çakır Ben. Off Road deneyimmim yok ama izlemesini seviyorum.. suzuki tutkunu ve Suzuki Grand Vitara 2006 kullanıcısı ayrıca yedek parcacısıyım :smiley:

Suzuki Oto Parça

800x600.jpg

Vay be, böyle bir başlık mı varmış?

Geri kalmayalım madem :smiley:

Adım Olcay, İstanbul'dayım. Yaşım 35, çocukluktan beri kampcılığa hevesim vardır ama bütün ekipmanlarımı ancak geçen sene tamamlayıp, tam anlamıyla kamplar yapmaya bu sene başladım. Hayvan ve doğa severim, ağaç ve su varsa ben de varım.

Kamplarımı genelde motorcu arkadaş gruplarımla yapıyorum, ya eşimle ya da 12 yaşında oğlumla atıyorum kamplarımı.

İnşaallah buradan da kamp dostlukları kurar ve beraber kamplar yaparız, son kamp yükümüzün resmini de atalım başlık şenlensin.

B80o49.jpg

Merhaba Arkadaşlar ,
Bende Doğa Gezileri Kamp Ofroad vb gibi aktiviteleri seven elimden geldiğince ve zamanım oldukça katılan birisiyim
istanbul ataşehir de ikamet etmekteyim ısuzu d-max v-cros ve honda pcx sahibiyim motor kullanmayı ve seyahat etmeyi aracımla çok ağır yol şartları olmamak kaydı ile gezintiler ve aksiyon yaşamayı seviyorum
siteye üye olmadan takip ediyordum artık üye olalım dedik belki bir faliyete katılırız :smiley:
bu topluluğu oluşturan ,emek veren herkese teşekkürler...
20160814_173401.jpg
20160507_160252.jpg

Selam burada yeniyim. 4-5 aydır eski arazi araçlarına bakıyorum ve gerçekten çok hoşuma gitmeye başladı. Fakat daha öğrenci olduğum için sadece bilgi toplamak için buraya geldim. Öğrenmem gereken, daha doğrusu kafamda olan birsürü soru var. Bunların cevaplarını burada bulurum diye düşünüyorum

Merhabalar,
Ben Gülay,
Bir yaşında ikiz oğullarım ve eşimle kamp tutkunu olduk.. Henüz çok yeniyiz.. Doğa aşığıyız..
Site gerçekten benim sürekli danıştığımı bir site haline geldi ,
süpersiniz..

Merhabalar Gezenbilir ahalisi Ben Gökan Baklavaci İstanbul Sancaktepede ikametgah ediyorum
AÖF Sosyoloji bölümü 2 sınıftayım geçimimi amcamın kafetaryasını işleterek sürdürüyorum
Bir adet ybr 125 im var bu yıl kısmetse Honda crf 250 l almayı düşünüyorum
Herkese iyi forumlar

Merhabalar, ben Sezgin. Uzun zamandır gezenbilir okuruyum. Ancak ambulans kasa defender camperime sonunda kavuşabilince paylaşımlara katılma zamanımın da geldiğini düşündüm.

Sevgi ve saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR