Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,221,500

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964
merhaba antalyada yaşıyorum , özel bir firmada diş ticaret bolumunde çalışıyorum .
işim geregi sıklıkla seyehat ediyorum . seyahat etmeyi seviyorum . çzellikle ailemle seyehat etmeyi seviyorum . 3 aylık bir oglum , 4 yasında bir kızım ve 7 yaşında bir oglum var .
Bayramdan evvel 3 eylul çıkış fiorino panelvan aracımızla antalya - ankara (konaklama )- çankırı - ilgaz (konaklama )- kastamonu - inebolu - sinop (konaklama ) , ordu , giresun (konaklama ), trabzon , maçka (konaklama ) , gumushane , trabzon , surmene , of (konaklama ) , Çayeli , uzungöl , rize , çayeli , ayder , hopa (konaklama ) , borçka karagöl , artvin , erzurum, bingöl (konaklama ) , diyarbakır , urfa , antep , Adana (11 eylül ) 4100 km yol yaptık .
guzel vakit gecirdik .
seneye yurtdışı uzun bir parkur planlıyoruz .
 
Son düzenleme:

Etiketler
Herkese merhabalar:smiley:

Ahmet Şengül.karadeniz teknik ü. İktisat öğrencisiyim.inşallah son senem..doğma büyüme ankaralıyım.22 yaşındayım.Okulumun trabzon olmasından dolayı fırsat buldukça doğa yürüyüşleri yapıyorum.yeni yerler tanıyorum.
Forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum.hayallerimi süsleyen çekme karavan hakkında çok şey öğrendim.

Herkese iyi forumlar...
 

Merhaba,

Ailece Doğayı ve gezmeyi seven kişileriz. Tesadüfen gezenbilir ile karşılaştığım için çok memnunum.
Paylaşımları imrenerek okuyorum. En kısa zamanda bir motokaravan edinme heveslisiyim.
Umarım her şey düşündüğüm gibi olur.

Selamlar,
 


merhaba,
ben ayça,yollarda problemlerle karşılaştığımızda arama motoruna başvurunca her cevabı burada bularak tanıştığımız bu forma "bir bilene sor" diyerek katılmak istedim. off-road ve kampçılık ile alakadarım:smiley:
 



Merhaba, ben Okan yaş 31 İstanbul. Defender sahibi olmaya çalışıyorum.
doğa sporları kampçılık ucundan ateşli silahlar ve airsoft ile ilgiliyim.
herkese iyi forumlar dilerim
selamlar saygılar
 

Selamlar Arkadaşlar Murat Ben;

Son 1 senedir sürekli kendimi bişeyler araştırırken bu forumda bulunca sonunda üye olayım sohbet muhabbete ben de dahil olayım dedim.
Beton şehrin anadolu tarafında yaşıyoruz, mümkün olduğunca her haftasonu biyerlere kaçmaya çalışıyoruz motosiklet,kampçılık,fotoğrafçılık,zaman ve maddi durum elverdikçe yurtdışı kaçamakları yapan birisiyim ve çok çok uyumlu bir eşim var.

Son zamanlarda karavana,off road'a dağa ormana bayıra sardık; aslında normal arabayla gidilebilen yerlerden çok sıkıldık. Malum kültürümüz ve eğitim seviyemiz daha bazı şeyleri kaldırmıyor, doğayı kirletmeme, çöpleri çöpe atma, kamp yerlerinde birbirine saygı, empati yeteneğimizin olmayışı vs vs liste uzar gider...

Bi 4X4'ümüz olsa, bi karavanımız olsa ne güzel olurdu diye diye sonunda üye olduk,

Herkese selamlar sevgiler:smiley:
 

herkeze merhabalar.

ben izmit'te yaşıyorum. 81 doğumlu doğayı seven,yürüyüş ve kamplara katılan biriyim. pek planlı biri değilim bu konuda. hani çantamı alıp giden bir potansiyele sahibim. yada bazen hiç çıkmam illaki birinin gel gidelim demesini beklerim. herkese sevgiler saygılar.
 

merhaba ben salih
ankara yaşıyorum.çankırılıyım.
lise ögrencisiyim
4x4 2008 model mıtsubıhı sahibiyiz.
olta balıkcılıgıyla ilgileniyorum.
 

Mersin' den Merhabalar,
önümüzdeki dönemde kısmetse off road donanımlı bir grand cherokee alıp boş zamanlarımda kendim için birşeyler yapmayı planlıyorum. ekim 2015te nissan pathfinder almak için araştırma yaparken bu güzel siteyi keşfettim. Ancak elde olmayan bir durum nedeniyle pathfinder ı kaçırdım. Ziyaretçi olarak bir süre takip ettim, şuan itibariyle de bu güzel sitenin üyesi olarak aranıza katıldım. Saygılar sunuyorum.

Mersin' den Merhabalar,
önümüzdeki dönemde kısmetse off road donanımlı bir grand cherokee alıp boş zamanlarımda kendim için birşeyler yapmayı planlıyorum. ekim 2015te nissan pathfinder almak için araştırma yaparken bu güzel siteyi keşfettim. Ancak elde olmayan bir durum nedeniyle pathfinder ı kaçırdım. Ziyaretçi olarak bir süre takip ettim, şuan itibariyle de bu güzel sitenin üyesi olarak aranıza katıldım. Saygılar sunuyorum.
şubat 2016' da orijinal amerikan bir Grand Cherokee 5.2 ile güçlü araçlar kervanına katıldım. Eylül 2016 itibariyle de puma motorlu Land Rover Defender 110' a geçiş yaptım. Bundan sonra inş defender ile yola devam. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
 





MERHABA ARKADAŞLAR

aranıza katılmadan önce arasıra foruma girip izin verilen ölçüde paylaşımları izliyordum.
kısaca kendimi tanıtayım: aslen Artvin Şavşatlıyım kamudan emekli uzun yıllar ambulans şoförlüğü yapmış ama bir türlü ambulans ölçülerinde araç sahibi olamamış, birgün mutlaka benimde motokaravanım olacak hayaliyle yaşlanan kardeşinizim.
2017 yılı içerisinde kendi karavanını yapanlar arasına katılmayı planlıyorum şuanda aracımı aldım sayıyorum çünkü mevcut olan küçük arabamı ancak gücümün yettiği 99 model pejo boxser ile takasta anlaştım ve inşallah vereceğiniz fikirler doğrultusunda 2017 sonuna doğru acemi bir karavancı olarak aranıza tamamen katılırım.
güzel dostluğunuz değerli paylaşımlarınız ve eğitici fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 

Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.İsmim Serdar inşaat teknikeriyim ve inşaat Ankarada ikamet ediyorum.Doğayı ve gezmeyi seviyorum.Çadır ve kampçılık konularında ilgiliyim ve yapmaktayim.Son zamanlarda artık karavan olayına girmeye karar verdim.
Uzun süredir araştırmalar yapıyordum.Ve birçok bilgileri buradan temin ettim tabiri caizse Google amcaya sorular sorduğumda cevaplar hep Gezenbilir ailesene çıkıyordu ve bende bu aileye üye olma gereksinimi duydum.
Burada bilgi paylaşımı yapan herkese saygılarımı sunuyorum.
Mutlulukla kalın.......
 




Gezenbilir ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum..
İsmim Emre 26 yaşındayım. 96 model orjinal aynı zamanda hatasız, TR ' deki sayılı temizlikte bulunan bir ZJ sahibiyim aranıza katılmanın mutluluğunu yaşıyorum..
Sonsuz paylaşımlar . .:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,278
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst