Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,060,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,934 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,956
Merhabalar,

Karavana olan ilgim sayesinde sitenizle tanıştım, site içeriğini takip ederek kendimi geliştirmeye devam ediyorum. İleride bir çekme karavan sahibi olmayı istiyorum.
 

Etiketler
Merhabalar ismim Serhat, yaşım 35, aslen Ankara' lıyım, işim sebebiyle şu anda Şırnak'tayım, 2006 Suzuki Grand Vitaram var. Extrem sporların neredeyse hepsine ilgi duyuyorum. Doğa ile ilgili herşeye varım. Dalış, paraşüt, offroad, avcılık, dağcılık, kampçılık, kayak, rafting (aklıma gelmeyenler olabilir) ile ilgileniyorum, patlayıcı madde imha uzmanıyım (ne kadar işinize yarar bilemiyorum :smiley:) eşimle birlikte bu tür faaliyetlere katılmayı çok seviyoruz, herkese saygılar selamlar.
 

Ben Murat, bir senedir ralli, off-road, pist yarışı gözetmenliği yapıyorum. Son zamanlarda da kendime bir off-road aracı almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak ve etkinliklerinize katılabilmek için üye oldum. Sevgilerle... :smiley:
 

Merhaba ben Hüseyin 17 yaşındayım doğaya aşırı bir ilgim var.Babam zaten avcı ve bu beni dahada teşvik ediyor.Allah izin verirse seneye ehliyet almayı düşünüyorum.Arazi araçları hakkında bilgi edinip arazi aracı almak istiyorum.Şuan ilk tercihim Lada.Saygılar.
Not:Çok güzel bir site.
 

Ailece kampcılık ile ilgileniyoruz. Ankara'da yaşıyoruz. Kamp yapmaya başladığımızda deneyimlerimizi sizlerle paylaşacağız. Şu an sayfadan yani paylaşımlarınızdan çok yararlanıyoruz. Herkese selamlar.
 



merhabalar ben cem
aranıza yeni katıldım:smiley:
doğa ve deniz tutkunuyum. Form u Nissan Terrano ile ilgili araştırma yaparken buldum ve üye olmaya karar verdim
toyota verso ve canon 60 d sahibiyim
 

arkadaşlar mrb ben genç bir offroad' cu acemi kamp' çı meraklı bushcraft takipçisi kendi yolunu arayan hayattan doyum noktasında eksik kalmış çareyi doğada arayan biriyim
herkese meraba
 

mrb arkadaslar bende aranıza istanbuldan katılıyorum doga kamp ve offroad tutkunuyum . zaman ve ımkan dahılınde gunubırlık gezılere cıkıyorum . fakat ıkı yıldır ıstanbıldayım ve offroad yapan tanıdıklarım yok bu sıteden bu işin duayenlerıyle tanısmak umıdıyle katıldım. l200 4 4 aracım var . hafta sonlarını kucuk gezılerle süslemeye calışıyorum umarım arasıra kalabalık gıdılen gezılerınıze katılabılırım . yenıbosna cevresınde ıkamet eden arkadaslar varsa tanısmak ısterım . sevgıyle kalın
 
Son düzenleme:






merhabalar ;

çok güzel bir forum faydalı bir çok bilgi mevcut gece yarılarına kadar karavancı ağabeylerimizin
deneyimlerini okuma şansımız oluyor.
herkese çok teşekkürler.
 

Merhaba ben Halil ATAK
Eskişehir'deyim. Devlet memuruyum Geçen 2 sene yaz izinlerimizin ilk sene Bursa merkezde(Misi) 4 günü ikinci Ayvalıkta sene 6 gününü çadır kampı yaparak değerlendirdik ve böylece kampı ailecek çok sevdik. Kampçılık gezi ve benzeri aktivitelere olan merakımdan ve millet nelerle uğraşıyor? hayatta başka güzel neler var diye merakımdan araştırırken keşfettiğim bir site burası. İnşallah ben de başkalarına faydalı olabilirim diye umut ediyorum.
İyi günler dilerim
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,505
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst