Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,235,903

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Bende Geldim :smiley:

Selamlar
Ben Yusuf Pehlivan..
Adana da yaşıyorum.tasarımcıyım.sanatın birçok dalında uğraş veriyorum..hem amatörce hemde prof. ce. artık daha sade bir hayat sürmek istiyorum.dünya senin olsa ne fark eder..kafa rahat,istediğin hayatı yaşayamadıktan sonra..hal böyle olunca kendime yeni bir iş edindim yaklaşık bir yıldır..el becerilerim iyidir bu yüzden derilerle uğraşmaya karar verdim..iyi ki de bu seçimi yapmışım..1 yılda çok güzel şeyler yaptığıma inanıyorum..Bu işi yaparken de gezmek,yeni yerler görmek niyetindeyim.ve bir karavan yapmaya karar verdim..M 23 otoyol aldım 94 model..3 d çizim programı kullanıyorum iç dizaynını yaptım..
( bu konuda ihtiyacı olan arkadaşlarım olursa keyif le elimden geleni yaparım..yanlış anlaşılmasın..derdim para degıl bu konuda :smiley:
bana hem ev olacak hemde atelyem olacak şekilde..siz degerli dostlarla paylaşmak isterim fotograflarını..tecrubelerınızden faydalanmak..
sakıncası olmıyacaksa face adresım bu..burda yaptıklarımı görebılırsınız..kesinlikle ticari bir beklenti için söylemiyorum bunu..bildiklerimi paylaşmak isterim..https://www.facebook.com/kilicbaligi
karavanım için yaptıgım tasarımların fotograflarını burda yayınlayabilirmiyim..
izninizi bekliyorum..kısaca böyle..herkese hayırlı işler ve başarılar dilerim..saglık ve sıhhatle hoşçakalın şimdilik :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar,

Gencay ben. Burada bulunan herkes gibi doğaya özgürlüğe tutkuyla bağlıyım. Tanışmak bilgi sahibi olmak, bildiklerimi paylaşmak için doğru site olduğunu düşündüğüm için buradayım. Özel bir şirkette finans sorumlusu olarak çalışıyorum. karavanda yaşam üzerine kafa patlatıyorum, selamlar saygılar.

Merhaba ben Barış lise 1 öğrencisiyim. Denizcilik okuyorum. Antalyada oturuyorum. Yaşım küçük olduğundan dolayı bisiklet (pedallı elektirkli değil) dışında hiçbir araca sahip değilim. Ama tabiki minibüs(Ford transit 1990,Fiat ducato maxi,crafter,transit 2005,Transporter t3/t2,renault master 2014)tarzı araçların hastasıyım. Ayrıca jeep tarzı(Land Rover defender 110)araçlarıda çok seviyorum. 6 yıl kadar sonra bir tane ducato alıp motokaravana dönüştürmeyi düşünüyorum. Forumda genelde bazı araçları inceleyip çeşitli fotoraflar çekip paylaşmayı düşünüyorum. Forumu sürekli takip ediyordum özellikle bir abi vardı İveco daiyl den motokaravan yapmıştı onu çok beğenmişti. Neyse fazla uzatmıyayim. İiyi akşamlar.

Merhaba ben Erkan soyadım zaten kullanıcı adımda, 3d modelleme yapan fırsat buldukça Ankara'da gezip fotoğraf çeken sıradan bir adam.

Herkese merhaba, Kıvanç ben. Alanya'da yaşıyorum. 35 yaşındayım, inşaat mühendisiyim. yeni aldığım bir 97 cherokee 5.2 ile hayatın tadını çıkarıyorum. tabii ki aracımla ilgili danışacağım konular olacak ama önce yüzlerce okumam gereken başlıklar var. kendi çapımda kara avcılığı, zıpkınla ve oltayla balık avcılığı, scuba, motosikletle uzun yolculuklar, doğa yürüyüşleri yapıyorum, offroad yapmıyorum ve açıkçası pek hoşlanmıyorum. gezenbiliri uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum.

Merhaba adım Hüseyin bodrumda yaşıyorum 42 yaşındayım doğada kırda bayırda gezmeyi seviyorum ayrıca hayvanlarıda severim araç olarak şuan aracım yok ihtiyaçtan sattım ama vw t3 ailesine katılmak istiyorum
mesleğim otelde aşçı olarak çalışıyorum.
buradan herkese sevgilerimi saygılarımı sunarım iyi forumlar dilerim

Merhaba adım Hüseyin bodrumda yaşıyorum 42 yaşındayım doğada kırda bayırda gezmeyi seviyorum ayrıca hayvanlarıda severim araç olarak şuan aracım yok ihtiyaçtan sattım ama vw t3 ailesine katılmak istiyorum

Arkadaşlar bende Engin. 40 yaşındayım ve askeri personelim. Şu anda Avrupa Birliği askeri personeli olarak Bosna Hersek'de görev yapmaktayım. Buraya Fiat Bravo Multijet aracım ile geldim. Bulgaristan, Sırbistan, Saray Bosna, Hırvatistan, Karadağ ve Arnavutluk'u gezdim. Güzergah veya her türlü konuda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Herkese iyi forumlar...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bende Engin. 40 yaşındayım ve askeri personelim. Şu anda Avrupa Birliği askeri personeli olarak Bosna Hersek'de görev yapmaktayım. Buraya Fiat Bravo Multijet aracım ile geldim. Bulgaristan, Sırbistan, Saray Bosna, Hırvatistan, Karadağ ve Arnavutluk'u gezdim. Güzergah veya her türlü konuda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Herkese iyi forumlar...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, ben Emre. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Üniversitenin konumu dolayısıyla özellikle batı akdenizde, likya yolu üzerinde bir çok yerde kamp atma fırsatı yakaladım.Şu an erasmus kapsamında polonyadayım ve buranın güzelliklerini keşfediyorum. Kampçılık, trekking ve tur bisikletçiliği benim tutkum.Dağcılık konusunda eğitim alıp tırmanışlara da başlamak istiyorum.Sanırım ön tanışma için bu kadar bilgi kafi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR