Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,398

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tekrar merhaba arkadaşlar,uzun zaman aradan sonra yeniden aranızdayım,ve bu sefer tipodan crv ye terfi ettim şükür,aracın bir iki ufak masrafı var onları halledince aktif olarak aranızda olmaya çalışacagım.

Tekrar merhaba arkadaşlar,uzun zaman aradan sonra yeniden aranızdayım,ve bu sefer tipodan crv ye terfi ettim şükür,aracın bir iki ufak masrafı var onları halledince aktif olarak aranızda olmaya çalışacagım.

Selamlar , az önce üye oldum ;D yol nereye biz oraya ;) şimdilik homeless gezmece ;D yarebbim doğru yere mesaj attım inşşşallah :smiley:))

Herkese Merhaba,

Ben Mine... Halkla ilişkiler alanında öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Kışın snowboard yapıyorum hatta HOD TRAVEL isminde geçen kış bir organizasyon oluşturdum ve sadece snowboard, kayak turları düzenliyorum..

Bu yaz tatilimde hayatımda ikinci kere gerçekleştireceğim çadır kampına niyet ettim. İlk çadır kampımı 3 yaşındayken yapmış olduğum için hiç birşey hatırlamıyorum :smiley:

Yanıma ne almam gerekir, nasıl yemek pişiririm, Whisky ( Labrador) ile nerelere gidebilirim, güvenlik vs. derken Gezenbilir.com çıktı karşıma :smiley:

Ben de hem yeni ve acemi bir kampçı adayı olarak yeni arkadaşlar edinmek ve bilgilerinizi alabilmek, ilerde paylaşabilmek adına aranıza dahil oldum :smiley:

Herkese iyi forumlar,
Sevgiler

Selamlar,
Ben Hüseyin, Kırklareliliyim, Ağrı'da yaşıyorum fotoğrafçılığa, kampçılığa ve seyahate ilgim var. Şehir hayatından çok kırsal yaşama, doğaya ilgim olsa da bu zamana kadar outdoor aktivitelere fırsatım olmadı. Bu yıl bitmeden bir araç satın alıp fırsat buldukça gezip görmeyi planlıyorum :smiley:

Merhaba;Yeni üye oldum.1990-2000 yılları arasında VW Westfalia T2 sahibiydim.Sonra motosiklet maceram başladı.Uzun yollar,çadır kamplar...Bir kaç gün içinde motokaravan almayı planlıyorum.Seyahat ve macerayı seviyorum.Gördüğüm kadarıyla doğru yerdeyim. ;)

Merhaba;Yeni üye oldum.1990-2000 yılları arasında VW Westfalia T2 sahibiydim.Sonra motosiklet maceram başladı.Uzun yollar,çadır kamplar...Bir kaç gün içinde motokaravan almayı planlıyorum.Seyahat ve macerayı seviyorum.Gördüğüm kadarıyla doğru yerdeyim. ;)

Merhaba,

Benim adım Fatih. Gezmek ve yeni insanlarla tanışmak için dünyaya geldiğini düşünenlerdenim. 30'un üzerinde ülkeye gittim. Her bir seyahatim diğerinden güzeldi. Her bir seyahatimi diğerinden özel kılan birşeyler vardı.

1 Ay önce Iveco Daily marka bir karavan satın aldım. Bundan sonra Karavan konvonuza eşlik etmek ve gözlemlerimi, tavsiyelerimi burada sizinle paylaşmak istiyorum.

Saygılarımla,
Fatih Topkaya

Merhabalar,

Uzun yıllar pist yarışları yaptıktan sonra birazda off road a girelim dedim. Bu sayede sizleri buldum. Tüm gezenbilir ailesine selamlar.

Suan ilk sahibinden aldıgım cok temiz bir Daihatsu Feroza aracım var ancak satıp daha büyük bir araca gecmeyi planlıyorum. Kısmet.

Ataşehir'de reklam ajansım var. Şirketlere dijital reklam pazarlama konusunda hizmet veriyoruz. Reklam/foto prodüksiyonu, mobil uygulama, sosyal medya, web sitesi, facebook uygulamaları, insansız hava çekimi vs gibi işler.

Gezilerde görüşmek dileğiyle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR