Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,540

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

24/08/2013 cuma gunu ankaradan parıse arabayla yolculuk yapacam benışle yolculuk etmek ısteyen arkadaslar varsa benımle ıletısım kurabılırsınız 05453353625 gorusmek dılegıyle

Etiketler

betul bence 2 cı el malzeme degıl o sporu yapmak onemlı davet edersen bende katılırım sana tsk

TURİZMCİ,GEZGİN,TARİHÇİ,PROFESYONEL TURİST REHBERİ,FENERBAHÇELİ,OFFROAD TUTKUNU...GRAND CHEROKEE 5,2 LIMITED

photo (2).JPG

Selam dostlar ben Ali :smiley: 23 yaşındayım. Bisikletli Türkiye Turu yapmak için can atıyorum, daha önceden hiç yapmışlığım da yok ama çok istekliyim. Düşünen olursa bana özel mesaj atabilir.

Tüm arkadaşlara selamlar. Ben Kürşat 32 yaşındayım ve Ankarada ikamet ediyorum. Siteyi uzun süredir takip ediyordum ama kayıt olup paylaşıma geçmek şimdi nasip oldu. Bir kaç gün önce Suzuki Grand Vitaram ile tamamladığım Ankara-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Artvin-Rize-Trabzon-Giresun-Ordu-Samsun-Çorum-Ankara rotalı Doğu Karadeniz Turumu en kısa sürede ilgili forum bölümünde paylaşacağım. Çok zorlu yayla yollarında geçen, iki günü çadır kurulan ve toplamda 8 gün 3.400 km süren bu zevkli turu ilk kez karadenize gideceklere rehber olacak şekilde ayrıntıya girerek anlatmaya çalışacağım. Takip edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

20130813_104009.jpg

Selam ben Metin
42 yaşındayım tekstil sektöründeyim
Land rover Defender araçlarla ilgilenmekteyim daha fazla bilgi alabileceğimi umarak sitenize üye oldum
Bu demek değildirki doğa aşığı değilim :smiley:
Airsoft sporu ile yakın ilgiliyim bu forumda uğraşanlar var ise tanışmak bilgi paylaşmak çok isterim
Sevgiler.

Herkese merhaba aranıza katılalı 1 dakika olmadı forumdan üue olmadan çok faydalı bilgiler edindiğim için üye olarak devam etmeye karar verdim herkese keyifli forumlar

Selamlar,
Ben Efe YTÜ'de Fizik okuyorum. Seyahat etmeyi seviyorum "özellikle yurt dışı seyahati" . :D Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :p ;D

Herkese merhabalar. 19 yaşında gezmeye, maceraya, doğaya, manzaraya aç ve hiç doymayacak bir gezgin adayıyım. daha önceleri de sizleri takip ediyordum aranıza katılmak bugüneymiş :smiley:

selamlar

İstanbul' da yaşıyorum. Kamp karavan merakım eski volkswagenlerle başladı
Şu an 1986 model 1.6 TDI T3 westy sahibiyim. Eşimle beraber bir bloğumuz var elimizden geldiği kadar yazıyoruz bişeyler

www.bustirgit.com

Merhaba
Ben Sami.Bursadayım.20 Yaşındayım.Solo kampçılık ve gezi ilgi alanım(Henüz bir aktiviteye katılmış değilim tamamen teoriğim)

Herkese Merhabalar

uzun süredir olan niva merakım nedenı ile birsüredir sizleri takip ediyorum
nihayet niva ma kavuşunca aranıza katıldım
anestezi ve yoğun bakım uzmanıyım ama soranlara narkozcuyum demeyi daha çok seviyorum
herkese rastgele

image (1).jpeg

Merhabalar,

Ben Serdar, zaman zaman mersinde ikamat ediyorum :smiley: su siralar is sebebiyle genellikle siirt deyim. boyle bir camianin oldugunu kesfetmek beni cok mutlu etti. (belki biraz gec kaldim) sizlerle tanismak bildiklerimizi paylasmaktan daha mutlu olacagimi dusunuyorum.

Ben mersin dogumluyum ve mersinin kiyilarini avucumun ici gibi bilirim. Bu sularda, goklerde, karada ;D profesyonel su alti daliciligi, yamac parasutu, motorumla off-road, ruzgar sorfu yapiyorum. Onumuzdeki ay motorumla 3-4 gunlugune Alanya parkormana gitmeyi planliyorum. Eslik etmek isteyen tavsiyesi olan var ise cok memnun olurum.

Esenlikler diliyorum, ben Sercan, resim öğretmenliği öğrencisiyim. Kendi halinde biri değilimdir farklı farklı hallerim var. Biraz hayal perestimdir doğayı kamp yapmayı gerçekten çok seviyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR