Selamlar,
İsmim Erdem ve 26 yaşındayım. Çocuk yaştan beri forumları takip ediyor olsam da 'Sizi Tanıyalım', 'Üyelerimizi Tanıyalım' vs. gibi bölümlerde aktif olmayı bir türlü beceremedim.
İstanbul'da ikamet ediyorum. Siteye yeni katılan bir çok üye gibi heyecan içinde 'karavan hastasıyım, motosikletin ustasıyım, dağlarda gezer, özgür dolaşırım' düşünceleri tabii ki var. Fakat daha sonraları hayal kırıklığına uğramamak için belli bir mantık içerisinde, araştırarak, yapabileceğim uğraşları tespit etmeye çalışıyorum.
Küçük yaştan beri arkadaş çevremle uyum sağlayabilmiş değilim. Kimine göre suratsız, kimine göre patavatsız, kimine göre kıl, kimilerine göre çok bilmiş birisiyim. Şu ana kadar edinebildiğim, 2 -yakın- arkadaşımla aynı evde yaşıyorum. Biri, eşim, diğeri ise 0,45 yaşlarında kızım
Tam kabuğumu kırmak üzereyken evlendim, eşim isteklerimi onayladığında kızım oldu. Bu zamana kadar -istediğim şekilde- uzaklaşamadığım evimden, şu anda daha farklı, daha şirin, daha tatlı sebeplerden dolayı uzaklaşamıyorum.
Eşimin geçtiğimiz yıllarda hediye olarak aldığı, demir kadrolu
Bianchi Esprit ile İstanbul içi ve çevre illere tek başıma yaptığım günübirlik yolculuklar bisikleti sevmeme sebep oldu ama hala titanyum kadrolu 2. bir bisiklet alabilmiş değilim.
Yaklaşık 10 ay önce başladığım işime daha rahat gelebilmek için a2 ehliyetimi alıp bir
SYM Wolf 125 Classic satın aldım. Bisiklet gibi, bunun ayrı bir tutku olduğunu farkettiğimden farklı motosiklet arayışlarına girdim. Ekonomik sebeplerden ötürü bu arayışın biraz uzun süreceğini de kendime ara ara çaktırmadan itiraf ediyorum.
Boğaziçi Köprü geçişinin bisikletlere kapalı olmasından ötürü motosikleti de, sebepsiz yere sevdiğim bisikleti de bırakamıyorum. Her ikisinde de kendimi başlangıç seviyesinde görüyor olmam da benim için ayrıca utanç verici ama bazı zamanlarda eğitim amaçlı küçük 'cc'den veya 'kısa mesafeler'den başlayarak en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum.
Aynı zamanda 2001 model
Volkswagen Golf IV sahibiyim. gezenbilir.com'u öğrenme sebeplerimden birisi ile tanıştığımız vwtr.net sık sık ziyaret ettiğim sitelerden birisidir.
Öylesine, kimselerin okumayacağını bildiğim yazımı ilerde CV olarak kullanırım düşüncesiyle biraz detaylandırdım fakat akıl hastası olarak yaftalanma korkusuyla çok yerleri atladım/sildim. Okuyanları ayrıca öpüyorum
Kalıcı olmak dileğiyle,