Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendeniz Sardunya; gezer, tozar, bazen de yazarım.
Şu aralar karavana merak sardım, o yüzden buralardayım.
Öğreneceğim şeyler, soracağım sorular var.
Vereceğiniz her cevabın, her harfi için kölenizim efendim.
Bol gezmeli hayatlar diliyorum.
Sevgiyle...
Ben ve eşim motosiklet tutkunlarıyız. Kısa zaman önce bu tutkumuzu kamp deneyimi ile birleştirdik ve bundan çok keyif almaya başladık. Ufak ufak kamp yapmaya başladık. Buraya da sizlerle konuştukça, daha fazla bilgilenmek amacıyla üye oldum.
arkadaşlar merhaba bu site için teşekkür ediyorum herkese, ben Off-road, scuba dalış, serbest dalış, kayak, board, kampçılık, fotoğrafçılık, rafting ve her türlü su, doğa ve heyecan içeren sporla ilgiliyim. Hızı ve heyecanı çok seviyorum.. Edebiyatçıyım adanada yaşamaktayım... Tehlikeyi sevdiğimden dolayı evlenmekten korkuyorum
Selam arkadaşlar ben mehmet elektrik mühendisiyim arabalardan hoşlanırım ve atlanabilecek her dağdan yamaçtan atlamayı severim hobi olarak sadece amatör fotorafçılık yapmaktayım şuan rusya sochideyim.
Dip not : yapmayı en çok sevdiğim şey dilini bilmediğim insanla konuşmaya çalışmaktır