Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,826

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar,kısaca kendimi tanıtmak istedim.Gezi denildiği zaman herşeyi bir tarafa bırakıp gidenlerdenim.Bisiklet kullandığım uzun yıllar sonrasında motosiklete merak saldım.Uzun yıllardır motosikletin üzerinde orası senin burası benim gezdim.Yerlisi olmama rağmen çocukluğum İzmir'in Urla ilçesinde deniz kenarı bir yerde geçti.Ailemin merakı olan scuba dalış daha çocuk yaşlarda başladı,şuan profosyonel olarak devam ediyorum.
Bunun yanında amatör fotoğrafçılık hobilerim arasında yer alıyor.Şu sıra 98 model honda cbr 1100 xx motosikletim var kısmetse bir tanede enduro tarzı bir motosiklet edinmek istiyorum.İstanbul'da ikamet ediyorum 1971 doğumluyum.Siteyi biraz inceledim ve gerçekten çok beğendim,paylaşımlar çok kaliteli.Tüm üyelere saygı ve sevgiler sunuyorum tekrar merhabalar.

hoşgeldin murat, farkettiysen buraya gelenlerin neredeyse tamamının ortak tutkuları var... herkes belirli bir çember içinde paylaşımda bulunuyor... seni de aramızda görmekten memnun olacağız. tekrar hoşgeldin.

Selam,
Ben de yeni üyeyim.
Karanlıkta el yoramıyla yolumu bulmaya çalışıyorum.

Umarım kırıp, dökmem bir yerleri de bir yerlerimi de...

Selam ve sağlıcakla...

Hoşbulacağım umuyorum.
Teşekkür ederim sesime ses verdiğin için :smiley:
Fotoğraf bölümüne bakmadım henüz yükleyeyim birşeyler o halde.
Selamlar...

reyan

selam ben meSru. (S ile... aSena'nın S'si ;D)

siteyi aylardır biliyorum aslında. şimdi farkettim de, ilk girdiğim tarihler sitenin ilk günleriymiş meğer...
sibel defalarca kafama vurdu sen hala üye olmadın mı diye... aslında o zamandan beri olacaktım ama, kı.ımı kaldırıp üyelik işlerine giremedim. bu kadar kolay olduğunu söylememişti ki kimse bana!.. ;D

sonunda ben de üye oldum.
içerik ve format olarak çok takdir ettiğim bir site.
gerek burada takip ettiğim yazışmalardan, gerek sibelin bahsettiklerinden, içerideki insanların çok güzel bir topluluk olduğunun az çok farkındayım :smiley:

doğa aktivitelerine ve fotoğrafa meraklıyım. uzun zamandır doğal ortama çıkamadım, çok özledim :'(, lütfen ilk gideceğiniz yere giderken beni de alın,neresi olursa olsun... ;D

Merhabalar, ben Erman.
Uyesi oldugum bir bilgi-kultur formuna Sultanahmet dolaylarindaki eski bi Hipodrom ile ilgili gelen bi mail uzerine siteyle tanistim.
Ve kamp(piknik ;D) trekking(umarim boyle yaziliyordu) vs... gibi faliyetler yapilabilir ve su lanet istanbuldan biraz uzaklasir ve tekrar belki ozlerim umudu ile foruma uye oldum.
Anlasildigi gibi istanbulluyum,universite (hala) ogrencisiyim.

Hoşgeldin Erman,
Umarım hep beraber birbirinden güzel etkinliklerde buluşacağız ancak İstanbul gibi bir şehre en yakışmayacak sıfat olan "lanet" diyerek bizleri kırma :smiley: gezenbilir.com forum içinde dünyanın batısından doğusuna hatta kutuplara bile gitmiş görmüş yüzlerce tilki var... bu tilkilerin hangisine sorarsan sor, dönüp dolaşıp koşulsuz geri geldikleri yer hep İstanbul olmuştur ;)

Merhabalar,

Aranıza Bilgi-Kültür grubuna gelen Sayın Sedat Açıl Bey'in yazısını takip ederek geldim. Güzel bir siteye benziyor.
İfsak 129. dönem fotoğraf temel eğitim derslerine katıldım. Çok sık gezemesem de gezmeyi severim. Şöyle bir merhaba demiş olayım... Yine yeniden görüşmek üzere...

Saygı ve sevgilerimle,

İlknur Şenol

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR