ben Cüneyt ankara lıyım bizde fen< değiliz yaniEvet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin
Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim
hoşgeldin kermia aynı duygular ve aynı dürtüleri ve benzer hayalleri paylaşıyoruz, ben de çok benzerini motorla yapmak istiyorum, karavan için henüz erken olduğunu düşünüyorum ama nihai hayalim elbette o''Ben Geldim'' Burada uzun uzun hayat hikayemi anlatmaya gerek var mı bilemedim, o yüzden çok kısa bir özet geçiyorum. Kıbrıslıyım. Çok küçük yaşlardan itibaren 'kampçılık' ve 'izcilikle' uğraştım. Yıllardır içimde biyerlerde gizli olan yoldan çıkma tutkumu gerçekleştirmek adına yakın zamanda 4x4 bir araç almayı, bir başka tutkum olan karavan kampçılığını gerçekleştirebilmek için aracın arkasına teardrop tarzı küçük bir karavan bağlamayı ve her uygun vakitte şehirden uzaklaşmayı planlamaktayım.
hoşgeldin kermia aynı duygular ve aynı dürtüleri ve benzer hayalleri paylaşıyoruz, ben de çok benzerini motorla yapmak istiyorum, karavan için henüz erken olduğunu düşünüyorum ama nihai hayalim elbette o