bir nesneyi tanıt deseniz yazacak çok şey bulurdum ama kendini tanıt deyince kalakaldım tanımlanamaz olduğumdan değiiil 53 yıllık yaşanmışlıklarla oluşmuş bir canlıyı üç beş satır yazıyla nasıl tanıtacağımı bilemediğimden İYİ İNSAN olmaya çalışırken para kazanmak için hiçbir çaba harcamayan birisiyim diyeyim de gerisini siz tamamlayın
merhabalar, malatyadan katılıyorum, resmi kurumda görevliyim, genelde okuyucuydum, şimdi bir forester alma arafesindeyiz, galiba artıkı yazıcı olacağım
Merhabalar abilerim arkadaslarım
Ben Kerem istanbul gelişim unv. Uluslararasi Ticaret bölumu ögrencisiyim . siteyle cj5 merakim sayesinde tanistim.Arastirmalarim devam ediyo yakin zamanda almayi dusunuyorum acicagim konulardada bana yardimci olacaginizdan suphem yok simdiden tesekkur ederim ve memnun oldum simdiden
Merhabalar abilerim arkadaslarım
Ben Kerem istanbul gelişim unv. Uluslararasi Ticaret bölumu ögrencisiyim . siteyle cj5 merakim sayesinde tanistim.Arastirmalarim devam ediyo yakin zamanda almayi dusunuyorum acicagim konulardada bana yardimci olacaginizdan suphem yok simdiden tesekkur ederim ve memnun oldum simdiden
Ben Recep İStanbul 85 doğumlu Honda xl 650 Transalp kullanıcısıyım aynı zamanda cbf 150 ile de gümrük kuryeliği yapmaktayım 5 yıldır motosiklet üstündeyim Viragosundan Harleyine...sunu bilirim ki motosiklet bir amaç değil ARAÇTIR benim için Karadeniz ve Güney Türkiye turunu yaptım Hedefim olan tüm Türkiye turunu tamaladıktan sonra motoru satıp yayan olarak defolup gitmek var kafamda
Aranıza bugün katilan bu genç arkadaşınızın adı dilara universite son sınıf öğrencisiyim karavanla özgürce gezmek gibi bir hayalim var ve artık hayalleri gerçekleştirmeye bir yerden başlamak gerektiğini düşündüm ve tesadüfen bu sayfayı buldum benim gibi dogayla iç içe olmayı seven bir çok insan gördüm burda ve hiç tanımadığım bu insanlar belki de farkında bile olmadan beni hayallerime daha çok bağladılar siz tanımadığım bütün insanlar hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum