Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba...
doğruyu söylemek gerekirse, üye olduğum ve uzun yıllar samimiyetle takip edeceğim ilk forum bu olacak.
kendimizden bahsediyor olmamız da ayrıca güzel. 20'li yaşlardayım. istanbuldayım. bu sene istanbul üniversitesinde uzaktan eğitim ile sosyolojiye başlıyorum ayrıca. asosyal olarak tanımlayabilirim kendimi. burada olma sebebim hedef listemin ilklerinde olan karavan hayâli değil bugün. karakterden midir bilmem, hayli kararsızımdır. öyle ki, karavan almayı ve üniversite okurken karavanda kalmayı planlıyordum. buraya üye olup, fikrinizi alsaydım yıllar önce, belki hayatım daha farklı olabilirdi. bu noktada komik olan, bu forumu yıllarca takip etmiş olmam. o günlerde sormamı engelleyen yoktu. düşündüm, hayli araştırmıştım da. neyse geçelim, bu kararsızlığıma iyi bir örnek olmadı galiba.
üye olmaktan hoşlanmasamda, takip ettiğim ve üye olacağım iki forum vardı. biri yıllar sonra halloldu. buradayım. şimdi diğeri, muhtemelen o foruma üye olsaydım geçmişte, şimdi burada yazıyor olmayacaktım.
sanırsam, çok garip bir başlangıç oldu. olsun bakalım.
kısaca toparlarsak, emeği geçen herkese teşekkür ederim. bu birikim, beni her zaman mutlu ederdi. birgün üye olmalı ve bende katkıda bulunmalıyım derdim. görüyorum ki, hayli yetersizim bu noktada, desteğiniz için buradayım. teşekkürler.