Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,274

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba yeni forumdaşlarım.

Yaş olarak belki %95 gibi baya fazla bir oranla çoğunuzdan küçüğüm. 16 yaşında Eskişehir'de yaşayan, normal bir lise öğrencisiyim. Yaş sınırlamasıyla ilgili bir yazı göremedim şu ana kadar, bu yüzden üyeliğimi alıp forum hayatıma başlamış bulundum.

Kendimden bahsetmeye başlayayım artık sanırsam çok geveledim :D

Adım Enes. Belirttiğim gibi Eskişehir'de yaşıyorum. Anne tarafım Yunanistan göçmeni. Baba tarafım ise Bulgaristan göçmeni. 16 yaşındayım. Lise Öğrencisiyim. Sarışınım, bal rengi gözlerim var. 1.84 boyundayım ve 70 kiloyum. 7 senedir voleybol ile uğraşıyorum. Anadolu Üniversitesi kulübünde köşe oyuncu olarak oynuyorum. İngilizceye çok meraklıyım, tamamen öğrenmeye çalışıyorum. Almanca dersi de görüyorum fakat hiç isteğim yok ;D Fransızcayı ilerde öğrenmeyi istiyorum. Başka bir uğraşım veya hobim yok. Aileme gelince. Babam serbest meslek olarak çalışıyor. Araba alım satımı ile uğraşıyor. Fakat şu an hasta olduğu için babamın işlerine abim bakıyor. Annem ise ev hanımı. 3 tane kardeşim var. Ablam en büyüğümüz, kimyager. Bekar, bizimle yaşıyor. Abim de bir beton firmasında laborant, kalite kontrol uzmanı. Bekar, bizimle yaşıyor. Bir de 9 yaşında ufak bir erkek kardeşim var.

Bu arada fotoğrafta 4 numaralı formayı giyen oyuncu benim :smiley:

Buraya nasıl geldiğim ile ilgili de ;

Ufaklığımdan beri karavanlara çok ilgi duyuyorum. Hayalim diyebiliriz. Bu gece araştırma yapmak için internette dolaşırken buraya rastladım. Aslında pek bi bilgim yok karavanlar hakkında. Neredeyse hiç yok. İlgim olmasına rağmen araştırma yapmaya yeni başlıyorum. Buraya kayıt olmamın amaçlarından biri de bu aslında, bilgi almak ve tavsiye almak istiyorum. Aranızdan karavanlar hakkında bilgileri olanlardan bilgi almayı çok isterim, benim için gerçekten harika bir şey olur. Bilgi güzel şey!

Güzel bir forum, her şeyi çok beğendim gibi şimdiden. Neyse. Aranıza hoş geldim büyüklerim :smiley:

Unutmadan ;
Tüm babaların babalar gününü kutlarım! :smiley:

3.jpg

1000782_10151642243823430_1427077749_n.jpg

Enes,
öncelikle "nefis" mesajın için seni tebrik etmek isterim. Evet, %95'ımızdan daha genç olabilirsin ama nerdeyse %100'ümüzden daha güzel bir yazı ile kendini tanıtmışsın.. Aramıza hoşgeldin, reha

reha' Alıntı:
Enes,
öncelikle "nefis" mesajın için seni tebrik etmek isterim. Evet, %95'ımızdan daha genç olabilirsin ama nerdeyse %100'ümüzden daha güzel bir yazı ile kendini tanıtmışsın.. Aramıza hoşgeldin, reha
Cevabınız için teşekkür ederim, çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Aldığım ilk cevap :smiley: Hoş buldum, iyi akşamlar :smiley:

Merhaba Enes,

Karavan bölümü moderatörüyüm ancak önce babayım :D teşekkür ederim kutlama için.

Karavanı ilgi ve merak menziline aldığına göre bunuda çok iyi öğreneceğine inanıyorum. Bizim sana anlatmamızı
değilde senin okuyarak, günübirlik buluşmalara katılarak,gözlemleyerek gezgin olmanın araçlarından olan karavanı
karavancılığı kendi bakış açınla tanıman ve tabiki gelecekte kişisel hedefini netleştirmiş olmanı öneririm.

Bu hafta sonu 55 karavan ve onlarca karavancı dostlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz 3. Taraklı Karavan
Festivali notlarını izleyebilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96563.80

Selamlar

Merhaba,

İsmim Murat, aranıza İzmir Karşıyaka'dan katıldım. ITU Gemi İnşaat Mezunuyum, özel sektörde çalışıyorum.

Chopper motorumu, enduro-touring ile değiştirmek istiyorum. Megane coupe aracımı sattım, uzaktan Lada Niva'lara olan ilgim, Opel Frontera'ya yöneldi. En son Chevrolet Tahoe'de karar kıldım, bir tane edinmek mutlaka istiyorum.

Saygılar..

jeanvaljean' Alıntı:
Merhaba,

İsmim Murat, aranıza İzmir Karşıyaka'dan katıldım. ITU Gemi İnşaat Mezunuyum, özel sektörde çalışıyorum.

Chopper motorumu, enduro-touring ile değiştirmek istiyorum. Megane coupe aracımı sattım, uzaktan Lada Niva'lara olan ilgim, Opel Frontera'ya yöneldi. En son Chevrolet Tahoe'de karar kıldım, bir tane edinmek mutlaka istiyorum.

Saygılar..

Hoş geldiniz, umarım isteklerinizi gerçekleştirirsiniz :smiley:

merhabalar, ismim gökhan çanakkaleden kıdemli ingiliz dili edebiyatı öğrencisiyim, 5 dakika önce yaş 27 oldu ve ben neden hala bir türkiye gezisi yapmadım deyip yurt içi gezi yapmaya karar verdim, sonrası malum burdayız, forumu dolaşmaya başladım şimdiden ama yurt içi gezimin sıkıntısız olması için desteklerinizi beklemekteyim, nelere dikkat etmek gerekir, 2 haftada nereler gezilir, malum öğrenciyiz en ucuz nasıl olur, şimdiden çok teşekkürler, çok güzel insanların toplandığı bir yer gibi duruyor.

Murat bey, Gökhan bey hoşgeldiniz.
Ayrıca nice yıllara Gökhan bey :smiley:

gokhankoyuncu' Alıntı:
merhabalar, ismim gökhan çanakkaleden kıdemli ingiliz dili edebiyatı öğrencisiyim, 5 dakika önce yaş 27 oldu ve ben neden hala bir türkiye gezisi yapmadım deyip yurt içi gezi yapmaya karar verdim, sonrası malum burdayız, forumu dolaşmaya başladım şimdiden ama yurt içi gezimin sıkıntısız olması için desteklerinizi beklemekteyim, nelere dikkat etmek gerekir, 2 haftada nereler gezilir, malum öğrenciyiz en ucuz nasıl olur, şimdiden çok teşekkürler, çok güzel insanların toplandığı bir yer gibi duruyor.
Aramiza hoş geldiniz :smiley:

gokhankoyuncu' Alıntı:
Gökhan bey hoş geldiniz. Nice senelere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR