Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba yeni forumdaşlarım.
Yaş olarak belki %95 gibi baya fazla bir oranla çoğunuzdan küçüğüm. 16 yaşında Eskişehir'de yaşayan, normal bir lise öğrencisiyim. Yaş sınırlamasıyla ilgili bir yazı göremedim şu ana kadar, bu yüzden üyeliğimi alıp forum hayatıma başlamış bulundum.
Kendimden bahsetmeye başlayayım artık sanırsam çok geveledim
Adım Enes. Belirttiğim gibi Eskişehir'de yaşıyorum. Anne tarafım Yunanistan göçmeni. Baba tarafım ise Bulgaristan göçmeni. 16 yaşındayım. Lise Öğrencisiyim. Sarışınım, bal rengi gözlerim var. 1.84 boyundayım ve 70 kiloyum. 7 senedir voleybol ile uğraşıyorum. Anadolu Üniversitesi kulübünde köşe oyuncu olarak oynuyorum. İngilizceye çok meraklıyım, tamamen öğrenmeye çalışıyorum. Almanca dersi de görüyorum fakat hiç isteğim yok ;D Fransızcayı ilerde öğrenmeyi istiyorum. Başka bir uğraşım veya hobim yok. Aileme gelince. Babam serbest meslek olarak çalışıyor. Araba alım satımı ile uğraşıyor. Fakat şu an hasta olduğu için babamın işlerine abim bakıyor. Annem ise ev hanımı. 3 tane kardeşim var. Ablam en büyüğümüz, kimyager. Bekar, bizimle yaşıyor. Abim de bir beton firmasında laborant, kalite kontrol uzmanı. Bekar, bizimle yaşıyor. Bir de 9 yaşında ufak bir erkek kardeşim var.
Bu arada fotoğrafta 4 numaralı formayı giyen oyuncu benim
Buraya nasıl geldiğim ile ilgili de ;
Ufaklığımdan beri karavanlara çok ilgi duyuyorum. Hayalim diyebiliriz. Bu gece araştırma yapmak için internette dolaşırken buraya rastladım. Aslında pek bi bilgim yok karavanlar hakkında. Neredeyse hiç yok. İlgim olmasına rağmen araştırma yapmaya yeni başlıyorum. Buraya kayıt olmamın amaçlarından biri de bu aslında, bilgi almak ve tavsiye almak istiyorum. Aranızdan karavanlar hakkında bilgileri olanlardan bilgi almayı çok isterim, benim için gerçekten harika bir şey olur. Bilgi güzel şey!
Güzel bir forum, her şeyi çok beğendim gibi şimdiden. Neyse. Aranıza hoş geldim büyüklerim
Unutmadan ;
Tüm babaların babalar gününü kutlarım!