KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben foruma bir süre önce üye olmuştum fakat aktif olarak kullanmıyordum. Off-road amaçlı bir grand cherokee 5,2 aldığımda üye olmuştum. O araç isteklerimi çok karşılamadı sattım. Şimdi 2008 model 4x4 bir L-200 aldım. Forumu mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum.
Herkese Merhaba,
Foruma epeydir üye olduğum halde bu başlığı atlamışım. (Bu aralar yoğun çalışıyorum pek ilgilenemedim.) Ben Devrim Aydın, 33 yaşında bir kimyagerim, akaryakıt analiz işi yapıyorum. Boş vakitlerimde (kaldıysa tabi) gezmek, piknik yapmak, doğal ortamlarda bulunmaktan hoşlanıyorum.
Bu arada geçen hafta 2006 model bir xl-7 aldım, bana uygun mangal vs. içeren aktiviteleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.
Yazmaktan çok, merak ettiğim konuları araştırıp okumayı tercih ediyorum.
9 yıldır enduro africa twin motorsiklet kullanıyorum.
Yurt içi ve yurt dışı seyehatlerle beraber kamp ve 4x4 ofroad etkinlikleri takip etmeye ve katılmaya çalışıyorum.
Tüm gezginlere merhaba,
Gezenbilir i uzun süredir takip ediyordum. İki yıldır motorsiklet kullanıyorum, kampçılık dağcılık ve arama kurtarma geçmişim var uzun süredir iş yoğunluğu nedeniyle aktif olamıyordum bu yaz acısını çıkartmayı umuyorum. bu hafta sonu Edirne-İğneada-kıyıköy ve sahilden istanbula dönüş planım var çok heyecanlıyım.(arabalı ve çocuklu olacak) Serhat Süreyya Çetin İstanbul
herkese iyi akşamlar, uzun zaman önce olmuştum fakat şimdi sitede aktif dolanma fırsatım oldu. fitness antrenörlüğü yapmaktayım, zaman bulursam etkinliklere katılmaya başlayacağım. iyi geceler
Ben de Arno, buralarda yeniyim. Hukuk öğrencisiyim, İstanbul'da yaşıyorum. Gezenbilir.com'la tesadüfen karşılaştım ve çok şey öğrendim, emeği olan herkese çok teşekkür.
Yazın Ağustosta kamp yapmaya gideceğiz ve biraz yardıma ihtiyacım var. Yeni konu açmak için sanırım 20 mesaj sınırı varmış sanırım, bilmiyordum. Kusura bakmayın. Aceba bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?