Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,591

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Kendini bilmek
Enbüyük erdemdir.
Karşındakini tanımak tecrübedir.beklediğim cevapları yazdınız.
Şimdide sözünüzde durarak Erkek adam olduğunuzu gösterin bize.
Hepinize daha mutlu bir hafta sonu diliyorum.

Etiketler

Merhaba arkadaşlar.
Ben Sinan AKSU
30 yaşındayım ve İstanbulda ikamet ediyorum.

Bir motosiklet tutkunuyum.
Gezmeyi, doğayı ve kamp hayatını çok seviyorum.

Gezilerimde yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmak, aynı zamanda sizlerden yeni bilgiler öğrenmek adına üye oldum.

sinanaksu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Ben Sinan AKSU

Gezilerimde yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmak, aynı zamanda sizlerden yeni bilgiler öğrenmek adına üye oldum.

Hoşgeldiniz , keyifli paylaşımlar ...

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim karavan imalatıyla ilgili sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım şimdiye kadar 30 karavan imalatı yaptım sizlerle paylaşmak isterim bilgilerim iyi günler

outlaw06' Alıntı:
Vay yurdum insanı vay:=)))) Doğa sevgisi denip çoluk çocuk önünde doğada alkol alınıyor buda yanlış dememe gelen yorumlara bak:smiley:)) Yaşını başın almış amcamız;Neden benim mesajımın peşine yazdın kasıt var demiş, ve hatta alevi sunni hacı olayına girmiş:smiley:))))bir diğeri 'bu konuda haksız demezsiniz herhalde'' lafıma saygısızlık ithaf etmiş:smiley:))Amca dayanamamış ermeni yanında çalıştım,alevi arkadaşım var,rum komşum var demiş:smiley:))) YAHU DOĞA DOĞA DİYİP ÇOLUK ÇOCUK ÖNÜNDE DOĞADA ALKOL ALMAK KOMİK DEDİM, İYİ ÖRNEK DEĞİL, SAMİMİ DEĞİL DEDİM, DUYARLI OLALIM DEDİM BU HUTBELERE NE GEREK:smiley:))) İÇİN KARDEŞİM:smiley:))))

Vay yurdum insanı vay,Katılıyorum, ama gülmekten :D aslında ağlanacak halimize gülüyoruz, ama ne yapalım gülmek sağlıkmış.!!

outlaw06' Alıntı:
ASLA BU SULARDA YÜZMEYECEĞİM SİZ AHKAMLARINIZA DEVAM EDİN.OKUMUYORUM VE YAZMIYORUM MEYDAN SİZİN:smiley:))

Sevginin yolu Cüzdandan değil, kalpten geçmeli sözü çok güzel, ammmma, bahsedilen Kalp Hoşgörülü olursa,
Söylemekle veya sağa sola yazmakla olmuyor, Uygulayabilmek önemli.

sinanaksu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Ben Sinan AKSU

Merhaba Sinan bey, Hoşgeldiniz. Doğru yerdesiniz, Güzel ve Hoş görülü paylaşımlar dileği ile, her konuda yardıma hazırız.

çınarkaravan' Alıntı:
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim karavan imalatıyla ilgili sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım şimdiye kadar 30 karavan imalatı yaptım sizlerle paylaşmak isterim bilgilerim iyi günler

Hoşgeldiniz, paylaşılacak bilgiler için şimdiden teşekkürler.

NİVACI' Alıntı:
Kendini bilmek
Enbüyük erdemdir.
Karşındakini tanımak tecrübedir.beklediğim cevapları yazdınız.
Şimdide sözünüzde durarak Erkek adam olduğunuzu gösterin bize.
Hepinize daha mutlu bir hafta sonu diliyorum.

Burhan amca sen kalbini üzme,
takunya giymesekte biz bize yeteriz evvelallah.

Savaş bey sanırım söylem tarzınız bulunduğunuz yere uymuyor.Yazdıklarınızı ve size gelen mesajları okursanız bu kadar hoşgörülü insanların bulunduğuna sizde şaşıracaksınız.Yazdıklarınızı ve size yazılanları tekrar okuyarak akıl süzgecinden geçirmenizi rica edeceğim.

Merhabalar dostlar,
Aramıza katılan dostlarımıza hoş geldiler safalar getirdiler diyorum,
Tüm dostlara, yalansız, riyasız ve çalınmamış emeklerle dolu bir yaşam diliyorum,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Merhaba ben Mücahit 13 yaşındayım :D bu yaz kamp yapmayı düşünüyorum bu foruma kamp ile araştırmalar yaparken rastladım gayet güzel sitede ama biraz geç yazdım galiba 2-3 gün önce üye oldum

Mücahit ve diğer yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,
umarım aradığınızı burada bulursunuz.
faydalı paylaşımlar diliyorum.
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR