Gezenbilir Ailesine katılma amacım Off Road ve Kampcılık,Gezi,Dağcılık.
Adım İhsan,,Ticaretle uğraşıyorum 41 yaşındayım,evli bir çocuğum var,,Tam macera tutkunu bir adamım, profesyonel lisanslı kayakçıyım(aynı zamanda tur kayağı), Dağcılık spor ile uğraşıyorum (kulüb üyesiyim bu hafta iran demavend 5600 var), Avcılık hobi olarak, Kanmplı Sazan Avı ve alabalık büyük merakım, Denizde zıpkın la serbest dalış olmazsa olmazım, Balıkçılık büyük saplantım hem jig hem troling, kulüp yöneticisiyim futbol seviyorum, aynı zamanda basketbol,pinpon,bisiklet,voleybol zaman buldukca yapıyorum, tutkum çocukluğumdan beri dağlar ve doğa, bireysel faliyet yapmasını çok severim ama gurub faliyetinde de en uyumlu kişiyim, Dağlara gidip geldikten sonra iyi bir off road araç almayı düşünüyorum(land curiser,land rover,Jeep) pazarlık aşamasındayım, Site de ki forum yazılan bilgiler altın değerinde, istediğim araba hazır fakat, olmazsa yeniden ben yapacağım ve bilgi ve tecrübelerinize başvuracağım aranızdan tanıdıklarımda var inşallah bu form uğurlu gelir ve beraber faliyette yapabiliriz.Görüşmek Üzere...........