Bahadır aramıza hoşgeldin. Doğayla başbaşa kalmak çok paraylada olur az paraylada önemli olan istemek ve imkanları zorlamak. 30 lirayada çadır var bir sırt çantası biraz erzak en azından iş görür. Şifresiz sınavlar.
Merhaba
İsmim Tolga Yalçın. Antalya'dan aranıza katıldım. Haftasonları dağ-bayır-orman gezmeyi çok seviyorum. Kullandığım binek araç yerine 4x4 bir araç ararken sitenizle tanıştım. Gerek aracı alırken, gerek kullanırken herkesin tecrübesinden fazlaca faydalanacağımı düşünüyorum. İyi dileklerimi sunarım.
Merhaba
İsmim Tolga Yalçın. Antalya'dan aranıza katıldım. Haftasonları dağ-bayır-orman gezmeyi çok seviyorum. Kullandığım binek araç yerine 4x4 bir araç ararken sitenizle tanıştım. Gerek aracı alırken, gerek kullanırken herkesin tecrübesinden fazlaca faydalanacağımı düşünüyorum. İyi dileklerimi sunarım.
merhabalar.ben ADANA'dan BORA KARAKAŞ.daha önce bu foruma ''adanalı'' nickle üye olmuştum ama aylar sonra siteye giremez oldum,ben de yeni nickimle yani ad-soyadımla üye oldum.49 yaşında,emekli,motosiklet tutkunu ve sürücüsü,gezmeyi seven ve 4 aydır işsiz biriyim.hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz.
Umarım keyifli ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz karşılıklı olarak.
Bora bey,''MT'' ye üye misiniz?Sanki sizi oradan hatırlıyorum.
Hepinize selamlar,saygılar.
merhabalar
ısmım ömer istanbulda yasıyorum ogrencıyım off road'a baslamayı dusunuyorum bılgım ve tecrubem olmadıgından dolayı arastırmalar yaparken buldum sıteyı baya bılgı ve kaynaklar oldugunu fark ettıgımde de aranıza katıldım ...
merhabalar
ısmım ömer istanbulda yasıyorum ogrencıyım off road'a baslamayı dusunuyorum bılgım ve tecrubem olmadıgından dolayı arastırmalar yaparken buldum sıteyı baya bılgı ve kaynaklar oldugunu fark ettıgımde de aranıza katıldım ...