KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sitenin ismi gerçekten güzel.Üyeleri de kaliteli.Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.Hobim ve uzmanlık alanım olan Araç Üstü Portatif Kamp Çadırları hakkında değerli üyelerinizle sohbet etmekten gurur duyacağım. Selamlar
www.carrooftoptent.com
Herkese selam,
Araç Üstü Portatif Kamp Çadırlarını kullanan arkadaşlarla deneyimlerini ve gezilerini paylaşmak istiyorum.
Sitenin hayırlara vesile olması dileğiyle...
www.carrooftoptent.com
öncelikle herkese merhaba ben volkan.dağcılık,kanyon,kaya tırmanışı,bisiklet,kampçılık,uzun keşif gezileri ve offroad u bir yaşam biçimi olarak seçmiş sporculardanım.antalya da yaşamam bu sporları yapmama büyük ölçüde imkan veriyor.bizlere burada toplanma imkanı veren site yapımcılarına sonsuz teşekürler....burada herşey çok güzel.dagcivolkan@gmail.com.
merhaba, ben aphazz sizleri yeni buldum ben doğayı seven ,her fırsatta ona zaman ayıran ,jeep kardeşliğine inanan ,boş vakti olursa kayak ve yürüyüş yapmaktan hoşlanan çiftçilik,hayvancılık ve birazcıkta ticaretle uğraşan bir cj8 1981 kullanıcısıyım herkese selamlar
sedat beye ve murat beye teşekkür ederim , benim ilgilenen arkadaşlarımdan ricam dodge durango ile ilgili bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim . 5.9 sorunlu bir motormudur ? yakıtıyla ilgili neler söyleyebiliriz? benim cj8 dizel olduğu için teknik bilgilerini bilmeme rağmen amerikan motorlarını çok tanımıyorum şimdiden teşekkürler . ???