Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,205

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

güzelide o zaten olsun be serkan kardeş bileceksinki aramıza yeni katılan bir kardeşimiz kartepede suçugunu yiyip sıcak şarabın tadına bakıyo mis gibi dağ havasını çigerlerine cekiyor :smiley:

Etiketler

Mehmet Bey ,Resul bey..Aramıza hoş geldiniz..Mehmet bey siteyi takip ederseniz haftasonu kar durumuna göre belki biz izmit grubu olarak Kartepe'ye çıkabiliriz..

bu forumda olmaktan mutluyum teşekkür ederim.
tabiki önerinizi dikkate alıp formu takip edicem

Bende yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyimde hepten konudışı yazmayayım.. :p

Valla sanki bugünlerde buranın tadına daha bir fazla vardım gibi..Genel anlamda çok fazla yazmak yerine okumayı tercih etsemde gerçekten keyifli vakit geçiriyor dahada önemlisi keyifli insanlarla tanışıyorum..Kurucularına bu anlamda çok teşekkür..
Kendimide tanıtayım gelmişken.. :p (Gerçi yazmış olabilirim daha önce hatırlayamadım şimdi.. :( )
Bendeniz Dağlar kızı..Uzun lafın kısası ''Kendi halinde olan'',''Kendi halinde yaşayan'' ve ''kendi halinde birisinde olması gereken her aktiviteye'' sahip bir gezginim işte.. :D
Biraz fazla kendi halindeyim galiba.. :p

Sana hoşgeldin değil de, hoştanıttın kendini diyelim dağlarkızı...

dağlarkızı' Alıntı:
Biraz fazla kendi halindeyim galiba.. :p

Doğa da kendi halinde değilmiydi, insan eli deyip kirlenene kadar?
Özlemiyormuyuz o halini?
Dağlarda aradığımız, kendi halinde kalmış bir bölümünü bulabilme umudu değil mi?

Merhaba Hüma ben,
Doğa sporlarıyla Haşim Ağca ve Ayakizi sayesinde tanıştım .Doğayla ilgili Onlardan çok şey öğrendim. Etnik özelliklerini koruyan yöreleri gezmekten , her renk insanla dost olmaktan büyük keyif alırım. Ankaradayım. İstanbul Balata,Hataya ve kedilere bayılırım.Beyrutu, Polonyayı,Kudüsü görmek istiyorum. Tekrar Merhaba

Herkeze selamlar,sevgiler,saygılar hoş bulduk neşe dolduk
Sende benim gibi hoş geldin hüma arkadaşım
selamlar
iyi forumlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR