Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her sene iki kere yapılan sınava hep beraber başvurmamıza rağmen şimdiye kadar hiçbirimiz sınava giremedik Ben bunu yaklaşık 6-7 senedir periyodik olarak yapıyorum Artık gezenbilirin geleneği haline geldi, başvur ama sınava gireme ;D
Bir rica; kimlik sayfanda, 'nic'inin altına ismini de yazarmısın?
Belki ben özürlüyüm, bazı nic'leri aklımda tutamıyorum ve kim kimdir? karıştırıyorum.
Sevgiler
Tesekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk elimden geldigince siteyi takip etmeye çalısacagım. Sedat bey acıklama için tesekkür ederim ayrıca önümüzdeki mayıs ayında sınavı Bursa ilinde yapmayı planlarımızın arasına aldık hatta sınavdan önce kurs çalısması yapmaya çalısacagız. bölgemize yakın olan arkadaslarla birlikte çalışmak isteriz.
Hep söylerlerdide inanamazdım bak bu foruma gir sen seversin bu tür organizasyonları çogunlıklukla senin yazlıgın oralarda yapılıyo derlerdi,en sonunda baskılara dayanamadım ve giri verdim birde ne göriyim .ekerde akşam yemekleri masukiyede sabahcı kahvesinde kahvaltılar.dagda sucuk ekmek aman tanrım deyip saatlerdir forumu inceliyorum ) mutluluk bu olsa gerek dedim kendi kendimeyanlızca yazın gittigim adı yazlık diye dilimize dolanmış yerlerde kışın ne aktiviteler oluyoda haberdar degilmişiz.yazık bize
benide aranıza alırsanız memnun olurum saygılarımla
iyi forumlar
Hoşgeldiniz Albatros,
ama sanırım adınızbu diil
oraya adınızı yazarsanız sitedekilerin sizi tanıması ve hitap etmesi kolay olur
sizi aramıza tabiiki memnuniyetle ve zevkle alırız
saygılarımla
bludream..aramıza hoşgeldiniz..Serkan'nın demek istediği oğlunuzun ismini yazdığınız yerde herkes kendi adını yazıyor..Dolayısı ile size hep böyle hitap edilir...
Daha sonraki tanışma toplantılarında veye gezilerde isim karışıklığı olur...
Saygılar...
eyvallah arkadaşlar sag olasınız var olasınız hoşbulduk.
bu hafta sonu bir organizasyon yok sanırım bizim abiyle şöyle sapanca gider ertesi sabahta kartepenin yolunu tutarız öyle gözüküyor.
umarım kar yağmıştır ? resimlerde gördügüm kadarıyla kar var.oglumla karlarda boguşmak istiyorum