KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese selamlar . Üyelik önceden,ama yazmak yeni nasip oldu... Bir Land Rover sevdası buralara kadar getirdi beni ... İyi ki de getirdi...Bir otelde teknik müdürüm.Tüm hafta sonlarım ve tatillerim gezi ve keşif amaçlı Toroslarda ,yaylalarda geçiyor.Öyleki denize girmediğim yazlar oluyor. Başından buyana yazmasamda devamlı okuyorum.Satılık Disco (95- 98 arası )için yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.
bu linkten LR hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz, hoşgeldiniz
tüm yeni üye arkadaşlar, hoşgeldiniz
philosoph' Alıntı:
Herkese selamlar . Üyelik önceden,ama yazmak yeni nasip oldu... Bir Land Rover sevdası buralara kadar getirdi beni ... İyi ki de getirdi...Bir otelde teknik müdürüm.Tüm hafta sonlarım ve tatillerim gezi ve keşif amaçlı Toroslarda ,yaylalarda geçiyor.Öyleki denize girmediğim yazlar oluyor. Başından buyana yazmasamda devamlı okuyorum.Satılık Disco (95- 98 arası )için yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.
Eyvallah Murat. .Ama şaka bir yana burada sadece nick'i olan biri ile ben konuşurken rahatsız oluyorum açıkcası..En azından profilinde adı soyadı iletişim bilgileri bulunmalı diye düşünüyorum..
Eyvallah Murat. .Ama şaka bir yana burada sadece nick'i olan biri ile ben konuşurken rahatsız oluyorum açıkcası..En azından profilinde adı soyadı iletişim bilgileri bulunmalı diye düşünüyorum..
Bu konuda bende aynı düşünüyorum...Birçok kişide bizim gibi düşünüyor...Herkesin profilinde ad ve soyadı yazmalı, ayrıca avatarında resim olmalı...Tabi bunun için dayatma yapamayız kimseye ama bende bu durumdan rahatsız oluyorum...Kendini gizleme derdi olanlarla birşeyler paylaşmayı düşünemiyorum...Ama bazı özel nedenlerden dolayı isim, soyisim yazmayan arkadaş varsa onada saygı duyarım...