KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
güzelide o zaten olsun be serkan kardeş bileceksinki aramıza yeni katılan bir kardeşimiz kartepede suçugunu yiyip sıcak şarabın tadına bakıyo mis gibi dağ havasını çigerlerine cekiyor
Mehmet Bey ,Resul bey..Aramıza hoş geldiniz..Mehmet bey siteyi takip ederseniz haftasonu kar durumuna göre belki biz izmit grubu olarak Kartepe'ye çıkabiliriz..
Bende yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyimde hepten konudışı yazmayayım..
Valla sanki bugünlerde buranın tadına daha bir fazla vardım gibi..Genel anlamda çok fazla yazmak yerine okumayı tercih etsemde gerçekten keyifli vakit geçiriyor dahada önemlisi keyifli insanlarla tanışıyorum..Kurucularına bu anlamda çok teşekkür..
Kendimide tanıtayım gelmişken.. (Gerçi yazmış olabilirim daha önce hatırlayamadım şimdi.. )
Bendeniz Dağlar kızı..Uzun lafın kısası ''Kendi halinde olan'',''Kendi halinde yaşayan'' ve ''kendi halinde birisinde olması gereken her aktiviteye'' sahip bir gezginim işte..
Biraz fazla kendi halindeyim galiba..
Doğa da kendi halinde değilmiydi, insan eli deyip kirlenene kadar?
Özlemiyormuyuz o halini?
Dağlarda aradığımız, kendi halinde kalmış bir bölümünü bulabilme umudu değil mi?
Merhaba Hüma ben,
Doğa sporlarıyla Haşim Ağca ve Ayakizi sayesinde tanıştım .Doğayla ilgili Onlardan çok şey öğrendim. Etnik özelliklerini koruyan yöreleri gezmekten , her renk insanla dost olmaktan büyük keyif alırım. Ankaradayım. İstanbul Balata,Hataya ve kedilere bayılırım.Beyrutu, Polonyayı,Kudüsü görmek istiyorum. Tekrar Merhaba