afatt' Alıntı:Selam bora bey hoş bulduk bu siteyi bulduguma sevindim daha önce ne yazsam gogle de karşıma cıkardı gezen bilirr pek ilgimi cekmezdi taa suziki vitarayla ilgili yazıları görene kadar v6 ları karalamalarına dayanamadım üye olmaya karar verdim v6 ları karamasınlar
pergun' Alıntı:Uzun süredir bu siteyi takip ediyordum .. Oğluma yanlış mesaj mı verdim diye düşünüyorum.Hep hayalimdi gezmek görmek ,hayran oldum bu siteye
Ama en kısa zamada hayalimi gerçekleşerek aranıza katılmayı istiyorum..Keşke bir dil öğrenseydim tam tamına ..Öğretmen emeklisiyim.Aranıza katılmak hayalim,,Benim yapadığımı yapıp . liseden beri geziyor ..İspanya da şu anda ..staj için,, ev bulamadı ..Tıp son son snıf öğrencisi ..Yardım edin..Sadece ev bulmasına yardım edin parasal yönünü karşılayabililiriz,,
hoşgeldiniz, bu hafta sonu ankarada motocross yarışı var. bizler oradayız ve çok heyecan var. bekleriz . sevgiler.mtn_4001' Alıntı:herkeze selamlar bende metin cross tutkunuyum cross a yeni başladım istanbul (kücükcekmece)oturuyorum elektirik-elektironik teknisyeniyim boş vakıtlerimde dogada gezmeyi seven biriyim ayrıca foto cekmeyi cok severim herkeze ii günler dilerim ;Dmotocrosss